Tilføjet til kurv

Plakater
Tilføj 6 fl. eller for 350 kr, og få fri fragt!

Lær noget fra bloggen!

Vi er altid klar til at hjælpe!

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke må sælges til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er 18 år eller ældre.

Kundecenter

Vinklub

For kun 750,00 kr. i måneden, eller 24,00 kr. om dagen, kan din vinverden forandres!
Hver måned sender vi en kasse vin ud - det er op til dig om det skal være en kasse bestående af rødvin, hvidvin, eller en mix af de to. Du bestemmer også selv leveringsintervallet. Du kan vælge mellem hver måned, hver 2. måned eller hver 3. måned. Du skal være opmærksom på, at alle får det samme fordelt i de forskellige vinklubber, og at du først ved hvad du får, når kassen står foran din dør. Lyder det som noget for dig? Så læs mere her.
Du kan også sagtens give et vinklub abonnement i gave. Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig, og tilføje din vens adresseoplysninger i stedet for dit eget.
Hvis du ønsker, at lave nogle ændringer ifm. dit abonnement, såsom at skifte abonnement, springe en sending over, eller opsige dit abonnement, så skriv til vores support på support@densidsteflaske.dk. Så fikser de det hele for dig. Ændringen træder i kraft ved din næste kasse.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Så skriv til os på livechatten eller send os en email.

Start chat Send email
100% tilfredshedsgaranti
Hurtig & fri levering v/6 fl.
DK's bedste netpriser
Personlig kundeservice
Medlemsbonus
Få rabat på din første ordre
Automatisk deltagelse i konkurrencer
Notifikation om dagens vin
×
Welcome Newcomer