Min kurv
0 varer

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke må sælges til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er 18 år eller ældre.

Hvor lang tid tager min levering?

Bemærk: Selvom der stadig sendes normalt, påvirker stigningen i online-leveringer leveringstiderne for alle vores store kurerfirmaer

Levering er en vigtig en faktor, den kender vi udemærket - specielt når det kommer til vin! Vi tager levering seriøst.

Vi forsøger at sende nye ordrer i løbet af næste 1-2 hverdage efter, at de er kommet ind. Vi sigter altid efter at pakke din ordre så hurtigt som muligt, men så snart varen har efterladt vores lager er det desværre lidt uden for vores kontrol. Leveringstider kan variere ift. hvor du bor - vi bestræber os dog på at have varen ved din dør indenfor 3 hverdage efter bestilling.
 
Du kan typisk se hvornår din ordre ca. vil lande hos dig, under hvert produkt ved timeren.

Standard ordrer:

DAO: 2-3 arbejdsdage
Vingaloppen: 2-5 arbejdsdage
Xpressen: 2-3 arbejdsdage

Har du ikke modtaget din pakke efter 5 hverdage, må du meget gerne kontakte os, da der kan være sket fejl under levering.
Var denne artikel behjælpelig?

Har du flere spørgsmål? Kontakt os

Kommentarer
1 kommentar
  • Jan Veirum

    Jeg venter stadigvæk på svar fra Jer angående min levering. I har ikke leveret vinen som lovet. Jeg er kun på adressen til i morgen formiddag da det er et sommerhus. Hvis det ikke kommer før så annuller ordren eller kontakt mig på tlf 31564286. Jeg kan IKKE modtage vinen efter i morgen. Venligst kontakt mig asap! Mvh Jan

×
Welcome Newcomer