Min kurv
0 varer

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke må sælges til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er 18 år eller ældre.

Hvordan kan vi leverer til dig i en aflåst opgang?

Her kommer det an på hvem du vælger til din levering!

Har du valgt DAO?

Vi leverer vinen med Dansk Avis Omdelings nye service FOOD (DAO FOOD) der distribuerer pakken om natten og leverer den ved din hoveddør inden kl. 7 om morgenen. Hvis du bor i aflåst opgang, så er der brug for at DAO modtager en kopi af nøglen til din opgang. Selvom du er vant til at DAO leverer pakker til din hoveddør må de ikke levere vin uden en specifik aftale med dig. Derfor skal du blot selv lave en aftale med dem. Det er nemt – og du gør det her (husk at denne nøgleaftale er unik og ikke er det samme som en 365/home nøgleaftale)

Bor du i lejlighed? Bemærk at det er dit eget ansvar og har du ikke en nøgleaftale med DAO, vil pakken blive placeret foran hovedindgangen til bygningen. Så husk nu nøgleaftale!

Har du valgt vingaloppen?

Vingaloppen yder ekstra høj service og placerer ikke bare kasser, hvor de ikke er sikre. I de fleste tilfælde vil vingaloppen kontakte kunden og aftale hvor og hvornår leveringen passer.

Har du valgt Xpressen?

Xpressen leverer under samme termer som vingaloppen! Ekstra sikkert og i dagstimerne.

Var denne artikel behjælpelig?

Har du flere spørgsmål? Kontakt os

Kommentarer
0 kommentarer
×
Welcome Newcomer