Min kurv
0 varer

Du er desværre ikke gammel nok til at handle vin.

Ved at indsende denne formular, accepterer du webstedets cookie og privatpolitik. Man skal være over 18+ for at handle alkohol på nettet

Du er desværre ikke gammel nok til at handle vin.

Ved at indsende denne formular, accepterer du webstedets cookie og privatpolitik. Man skal være over 18+ for at handle alkohol på nettet

Hvordan kan jeg se mine tidligere ordrer?

Alt du skal gøre er at logge ind og klikke på "Mine ordre" i dine indstillinger. Du kan også downloade alle tidligere fakturaer og klikke igennem til sporingsdetaljerne, hvis din pakke stadig er på vej.

Var denne artikel behjælpelig?

Har du flere spørgsmål? Kontakt os

Kommentarer
2 kommentarer
  • Jesper Stendahl

    Hej. Jeg har modtaget min bestilling i dag men den ene flaske er forkert, havde bla, bestilt en Warre’s Otima 10 years old tawny port men har modtaget en Fonseca porto 10 year old, kender godt Fonseca’en et rigtig godt bytte 😀 men hvad gør jeg nu.
    Vh. Jesper


  • Anders Brøndtved

    Jeg kan ikke trykke på “min kurv” fra IPhone, hvad skal jeg gøre?

search image
×
Welcome Newcomer