Min kurv
0 varer

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke må sælges til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er 18 år eller ældre.

Min ordre er ikke ankommet!

Vores standard leveringstider er beskrevet under et andet indlæg på supportcenteret her. I få tilfælde og på grund af omstændigheder der ofte er uden for vores kontrol, kan leverancer imidlertidig være udsat for fejl - der kan skabe forsinkelser. Det kan være fejlscan, en chauffør der har tabt pakken, pakkefejl, leveringsproblemer.

Hvis din pakke ikke er ankommet indenfor den forventede leveringsperiode, bedes du kontakte vores supportcenter via email eller telefon og de vil herefter spore din vare. Tillad venligst op til 14 arbejdsdage, ift. din pakkes ankomst.

Var denne artikel behjælpelig?

Har du flere spørgsmål? Kontakt os

Kommentarer
2 kommentarer
  • Flemming Moos

    Fik sms fra DAO at min ordre er leveret idag kl. 06:56, med der var ingen vin da jeg ville ta’ den ind kl 07.


  • Joana Beeck

    jeg kan ikke forstå hvorfor jeg ikke høre fra jer, i fredags bestilte jeg 12 flasker og har ikke hørt noget, første gang jeg bestilte fik jeg løbende mails om hvornår jeg kunne forvente min bestililing, jeg har ordre nr. 36518 DSF håber at høre fra jer snarest. mvh Joana Beeck

search image
×
Welcome Newcomer