flasker leveret

glade kunder
episke vin deals
fri fragt fra 6+ fl
100% tilfredshedsgaranti

flasker leveret

glade kunder
episke vin deals
fri fragt fra 6+ fl
100% tilfredshedsgaranti

Om os

1. Fordel - Shop Simpelt!

Den Sidste Flaske er en daglig leverandør af fine vine. Vi tilbyder bogstaveligt-talt en enkelt håndplukket vin om dagen, indtil den sælger ud (nogle gange på timer) og sender den så afsted til dig. En ny dag, en ny vin. Altid til utrolige priser (20% - 70% rabat ift. de kære internetpriser). Det du ser, er det du får.

2. Fordel - Bedste pris

Vi køber konkurser, restpartier,  samt importerer vi efterhånden en del vinhuse selv! Vi har et unikt distributionssystem som gør at vi slår alle på prisen. Garanteret! Samt er vi en lille forretning, med store ambitioner som gør alt for minimerer vores driftsomkostninger. Det betyder større besparelser til dig.

3. Fordel - Forskellige vine!

Du kommer her til at se mange store navne, som du kender, ældre vin-vindere, samleobjekter og samtlige sjove tilbud af fantastiske "daglige drikkevare" som kommer I alle prisklasser fra både de store vinregioner, til de mindre. Vi smager tusindvis af vine om året med vores forbindelser --- og er meget fokuseret på at finde de bedste vine, både på prisen og smagen. Da vi køber både restpartier og konkurser vil du aldrig blive træt af at handle her. (Men du skal også være hurtig)

4. Fordel - 100% tilfredsgaranti

Med  5 ud af 5 stjerner på Trustpilot og med hundredevis af anmeldelser er vi dedikeret til at gøre vores kunder glade. Derfor tilbyder vi denne enkle 100% tilfredshedsgaranti: Elsk enhver flaske du prøver, og hvis du ikke er helt tilfreds, lover vi at gøre det godt igen. Selvfølelig under rimelig vilkår.

Det vi vil

Min største mission er at bringe dig utrolig god vinjuice til den bedste pris der findes i Danmark (i hvert fald på nettet) - med et nyt spændende tilbud hver dag. Giv Den Sidste Flaske et skud - og du vil se, hvad en masse af mine kunder dagligt køber store mængder af!

Sidst, men ikke mindst

Hvis du har den mindste bekymring, et spørgsmål eller andet - så send da en email på support@densidsteflaske.dk - ellers ring eller skriv på chatten!

Mvh, Tobias Pedersen, Indehaver og købmand

Derfor vil du elske at handle her

 • Hurtig fragt

  Modtag ekstraordinære vine, leveret til din dør el. pakkeshop på 1-3 hverdage

 • Danmarks bedste netpris

  Hos mig er der prisgaranti v/1 flaske. Jeg tvinger ingen til at købe min. 6 eller 12

 • Personlig Kundeservice

  Fra man - fre (12:00 - 15:00) sidder jeg klar på e-mail, chat & telefon

 • 100% tilfredshedsgaranti

  Elsk hver flaske du modtager. Hvis ikke du er tilfreds, lover jeg at gøre noget ved det

Indkøbskurv

Tøm kurv

Skjul kurv