fl. leveret

glade kunder
episke vin deals
1-3 dages hurtig levering
100% tilfredshedsgaranti

fl. leveret

glade kunder
episke vin deals
1-3 dages hurtig levering
100% tilfredshedsgaranti

Leveringsbetingelser

*Priser sidst opdateret d. 27.01.2020

 

Postnord

Fragtpriser
1-5 flasker: 49kr 
6+ flasker: Gratis

 

Leveringstid er 1-3 dage efter de er afhentet fra vores lager. 
Vi sender hver dag med postnord.
Bestiller du dagen forinden - før kl. 14:00. Sender vi den efterfølgende hverdag. I nogle tilfælde, når vi det også på dagen.
BEMÆRK; Vælger du levering med Postnord, vil vinen ikke blive leveret i originale kasser. 
BEMÆRK; Hvis du vil have varer stillet ved din dør, naboen eller andet - skal du have modtagerflex ved Postnord.

 

Vingaloppen

Fragtpriser
1-300 flasker: 119kr 
V/Køb over 1500kr: Gratis
ANBEFALES ved dyre flasker!
Alt er håndsorteret, med indbæring og leveret i original emballage/OWC - såfremt du ønsker vinene leveret i originale æsker, skal vingaloppen bruges.
 
Fyn & Jylland, Sjælland (brofaste øer)  
                                                                

Leveringstid er 1-2 dage efter de er afhentet fra vores lager.

Vi har afhentning hver tirsdag og torsdag fra vingaloppen. Varen bliver sendt pågældende dag, såfremt den er bestilt dagen forinden - senest kl. 14:00

Mandag, Onsdag, Fredag køres der til kunder fra postnr. 7300 – 9999 (Nordjylland)

Tirsdag og Torsdag køres der til kunder fra postnr. 5000 – 7299 (Fyn og Sønderjylland)

Sjælland køres der til kunder hver dag. 

 

Service: OPBEVARING af vinflasker 

Vi tilbyder en ekstraordinær service ift. opbevaring. Det er en god måde at samle dagens flasker på, uden at skulle købe for mange af gangen så du aldrig går glip af en flaske du gerne vil prøve. Vi håber du bliver glad for vores service.

Vigtig info omkring opbevaring:

Vi opbevarer i max 60 dage af gangen fra den dato du bestiller din første opbevaringsflaske.

1-5 flasker : Har du 1-5 flasker liggende efter max-perioden på 60 dage eller vil have dem sendt, vil du blive opkrævet et fragtgebyr på 49kr. 

6 flasker : Har du 6  flasker liggende efter max-perioden på 60 dage eller vil have dem sendt, sender vi dem fragtfrit til døren.

Når du har samlet 12 flasker i alt sender vi automatisk flaskerne afsted. 

Hvis du vil have flaskerne sendt inden periodens udløb, skriv da til support@densidsteflaske.dk så ordner vi det - vores standard fragtrater er gældende. 

*Vi hæver pengene for opbevarings-ordre når de er bliver lagt til opbevaring.

 

1-3 dages levering alle hverdage

Vi tilbyder 1-3 dages levering alle hverdage med Vingaloppen & Post Nord. (Til brofaste øer) Hvis du der er gået mere end 10 hverdage efter din bestilling og den ikke er nået frem, kontakt os da. Der kan være opstået fejl hos kurér.
Som udgangspunkt holder vi vores forretning "Mean & Lean" Hos os sørger vi for ikke at drive et omkostningstungt apparat for netop at tilbyde de bedste priser. Hos os køber du for at få vinen til den absolut bedste pris der er. 
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til leveringstidspunkt og om din forsendelse kan nå at komme frem inden en specifik dato. Bemærk at såfremt der tilføjes en kommentar til ordren i kommentarfeltet, kan der gå op til yderligere 24 timer før din ordre godkendes. Vores kundeservice kan kontaktes på email support@densidsteflaske.dk

 

Hvornår finder leveringen sted?

Levering af dine varer anses for sket, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses levering for sket efter at fragtmanden har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen. Varen leveres til din hoveddør med Vingaloppen - også i etageejendomme, hvis adgang til opgangen er muligt. Kan fragtmænd ikke få adgang til din opgang, vil du blive kontaktet med henblik på genlevering dagen efter eller efter nærmere aftale. Bor man i lejlighed ringer vi og aftaler et belejligt tidspunkt med dig. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgangsvejen til hoveddøren være flisebelagt.
Husk lejligheder også leveres til, med højt service niveau) Vingaloppen ringer gerne og aftaler hvordan og hvorledes der skal leveres

 

Både privat og erhverv

Vi leverer både til pakkeshop, privatadresser og erhvervsadresser. 
I vores checkout på hjemmesiden, bedes du tage stilling til, hvor vi må stille din forsendelse, såfremt der ikke er nogen hjemme. Det er det man kalder for Flexlevering. Det kan fx være i carporten, omme bag skuret, på terrassen, i receptionen på din arbejdsplads, hos naboen etc.
Bor du i lejlighed ringer vi I de fleste tilfælde til dig, for at finde et belejligt tidspunkt at levere på, så dine varer trygt kommer frem og der ikke er risiko for noget ved de eventuelt står på en opgang.

Indkøbskurv

Tøm kurv

Skjul kurv

x