Fri fragt fra 6 flasker
2-5 dages levering
5 stjerner på trustpilot
Altid bedste netpris
Fri fragt fra 6 flasker
2-5 dages levering
5 stjerner på trustpilot
Altid bedste netpris

Fragt og levering

Levering og forsendelse

Den Sidste Flaske leverer vin til alle adresser i  Danmark. Kontakt os gerne vedr. levering uden for Danmark.

Alle forsendelser til og med 72 flasker leveres med Postnord eller Vingaloppen. Forvent at pakken er fremme 2-5 hverdage efter bestilling. 

Fra 73 flasker og op leverer vi med fragtmand på EUR-palle. Forvent en leveringstid på 2-5 hverdage.

Postnord

Leveringsomkostninger:

Fri fragt ved +6 flasker til pakkeshop

Fri fragt ved +12 flasker til privat eller erhverv

Ellers:

49 kr. inkl. moms. til pakkebox

49 kr. inkl. moms. til hjemmelevering

49kr. inkl. moms. til erhverv

Vi sender hver tirsdag og torsdag. Varen bliver sendt på pågældende dag, såfremt den er bestilt dagen forinden - før kl. 16:00. I mange tilfælde når vi det også på dagen - hvis den er bestilt inden kl. 12.00

Vingaloppen:

Fyn & Jylland, Sjælland (brofaste øer)                                                                   

Leveringstid 1-2 dage efter de er afhentet fra vores lager.

Vi sender hver tirsdag og torsdag. Varen bliver sendt på pågældende dag, såfremt den er bestilt dagen inden - inden kl. 16:00. I mange tilfælde når vi det også på dagen - hvis den er bestilt inden kl. 12.00

Mandag, Onsdag, Fredag køres der til kunder fra postnr. 7300 – 9999 (Nordjylland)

Tirsdag og Torsdag køres der til kunder fra postnr. 5000 – 7299 (Fyn og Sønderjylland)

Sjælland køres der til kunder hver dag. 

Ovenstående priser er incl. div. tillæg. faktureringsgebyr, evt. ventetid, indbæring, miljøtillæg, forsikring, afhentning ved lager og fremkommelighedstillæg og moms. dog excl. gældende olietillæg (Det tager vi - samt ekstra emballering)

2-5 dages levering alle hverdage

Vi tilbyder 2-5 dages levering alle hverdage med Vingaloppen & Post Nord. (Til brofaste øer)

Som udgangspunkt holder vi vores forretning "Mean & Lean" Hos os sørger vi for ikke at drive et omkostningstungt apparat for netop at tilbyde de bedste priser. Hos os køber du for at få vinen til den absolut bedste pris der er.

Vi sender hver tirsdag og torsdag. Bestil gerne dagen inden kl: 15:00, så vi kan nå at pakke din ordre inden forsendelsesdag. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til leveringstidspunkt og om din forsendelse kan nå at komme frem inden en specifik dato. Bemærk at såfremt der tilføjes en kommentar til ordren i kommentarfeltet, kan der gå op til yderligere 24 timer før din ordre godkendes. Vores kundeservice kan kontaktes på email support@densidsteflaske.dk

Hvornår finder leveringen sted?

Levering af dine varer anses for sket, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses levering for sket efter at fragtmanden har stillet varen på det af dig anviste sted. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen. Varen leveres til din hoveddør med Vingaloppen - også i etageejendomme, hvis adgang til opgangen er muligt. Kan fragtmænd ikke få adgang til din opgang, vil du blive kontaktet med henblik på genlevering dagen efter eller efter nærmere aftale. Bor man i lejlighed ringer vi og aftaler et belejligt tidspunkt med dig. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgangsvejen til hoveddøren være flisebelagt.

Husk lejligheder også leveres til, med højt service niveau) Vingaloppen ringer gerne og aftaler hvordan og hvorledes der skal leveres

Både privat og erhverv

Vi leverer både til privatadresser og erhvervsadresser. 

I vores checkout på hjemmesiden, bedes du tage stilling til, hvor vi må stille din forsendelse, såfremt der ikke er nogen hjemme. Det er det man kalder for Flexlevering. Det kan fx være i carporten, omme bag skuret, på terrassen, i receptionen på din arbejdsplads, hos naboen etc.

Bor du i lejlighed ringer vi I de fleste tilfælde til dig, for at finde et belejligt tidspunkt at levere på, så dine varer trygt kommer frem og der ikke er risiko for noget ved de eventuelt står på en opgang.

Indkøbskurv

Tøm kurv

Skjul kurv