Min kurv
0 varer

Du er desværre ikke gammel nok til at handle vin.

Ved at indsende denne formular, accepterer du webstedets cookie og privatpolitik. Man skal være over 18+ for at handle alkohol på nettet

Du er desværre ikke gammel nok til at handle vin.

Ved at indsende denne formular, accepterer du webstedets cookie og privatpolitik. Man skal være over 18+ for at handle alkohol på nettet

Leveringsbetingelser

*Priser sidst opdateret d. 05.01.2020

 

Leveringspriser og deadlines for levering - vi leverer vin med DAO!
Herunder vil du kunne se de aktuelle afhentnings- og leveringsmetoder fra Den Sidste Flaske
Vi pakker ordrer på lageret alle hverdage for at sikre, at du får en hurtig levering. Vi vil som udgangspunkt altid at få afsendt pakker indenfor 1-2 hverdage efter bestilling.
Herunder VIGTIG info vedr. bestillinger:

Levering med DAO

Pakkeshop

DAO Pakkeshop - Fra 1-5 fl. (50,00 DKK)
Levering mandag - søndag.
Afhentning af pakker alle hverdage kl. 12.00. Vi leverer typisk indenfor 2-3 hverdage efter bestilling. 

 

DAO Pakkeshop - V/6 fl. og op (00,00 DKK)
Levering mandag - søndag.
Levering til DAO Pakkeshop på søn- og helligdage
Afhentning af pakker alle hverdage kl. 12.00. Vi leverer typisk indenfor 2-3 hverdage efter bestilling.
Er din bestilling ikke afhentet indenfor pakkeshoppens tidsfrist, for at holde din pakke, betaler køber selv returfragten, hvis pengene ønskes refunderet.
Vil man således have pakken eftersendt, betales fragt for dette. Beløbet svarer til 60 kr pr kasse vin.

 

DAOFOOD hjemmelevering - Fra 1-5 fl. (50,00 DKK)
Mandag - søndag (flex levering)
Levering til døren med flexlevering - vi stiller vinene ved din hoveddør såfremt andet såfremt andet sted ikke er angivet.  (Husk det er kundens eget ansvar)
Afhentning af pakker alle hverdage kl. 12.00. Vi leverer typisk indenfor 2-3 hverdage efter bestilling.

Levering til døren (Kun brofaste øer) 

DAOFOOD hjemmelevering - Fra 6 fl. og op (00,00 DKK)
Mandag - søndag (flex levering)
Levering til døren med flexlevering - vi stiller vinene ved din hoveddør såfremt andet sted ikke er angivet (Husk det er kundens eget ansvar)
Afhentning af pakker alle hverdage kl. 12.00. Vi leverer typisk indenfor 2-3 hverdage efter bestilling.

Hvordan kan vi leverer til dig i en aflåst opgang?

Vi leverer vinen med Dansk Avis Omdelings nye service FOOD (DAO FOOD) der distribuerer pakken om natten og leverer den ved din hoveddør inden kl. 7 om morgenen. Hvis du bor i aflåst opgang, så er der brug for at DAO modtager en kopi af nøglen til din opgang. Selvom du er vant til at DAO leverer pakker til din hoveddør må de ikke levere vin uden en specifik aftale med dig. Derfor skal du blot selv lave en aftale med dem. Det er nemt – og du gør det her

Må jeg gerne afleverer min nøgle til hovedopgangen, til DAO?

JA! DAO FOOD og har derfor adgang til mange opgange i Danmark. Nu skal de blot have den fra dig, så buddet om natten også har adgang. Så stiller de nemlig din vin foran din dør, hvadenten du bor på 3. sal, i stuen eller i villalejlighed.

 

VIGTIGT:

HUSK AT DAO NØGLEAFTALE ER UNIK FOR FOOD-LEVERINGER. HAR DU EN AFTALE PÅ HOME/365 ER DENNE IKKE GÆLDENDE, DA DET ER ANDRE CHAUFFØRER DER LEVERER FOOD-PAKKER.

 

Så lav nøgle-aftale med DAO – det gør du nemt og hurtigt her

OBS: Husk at noterer hvor vi må stille din forsendelse, såfremt du ikke er hjemme. DAO leverer til døren om natten, du vil derfor stå op til din vin inden du skal ud af døren. En fantastisk service.

Spor din pakke hos DAO her 

Levering med vingaloppen

Vingaloppen hjemmelevering - Fra 1-120 fl. (100,00 DKK)

Fri fragt fra 1250,- DKK (v/6 fl og op)

Levering i dagtimerne

Afhentning ved os hver tirsdag og torsdag

Levering på fyn og jylland hver tirsdag og torsdag

Levering på sjælland hver dag

Leverer direkte til døren, alt håndsorteret og aftaler hvornår det passer bedst ift. levering. Såfremt du bor i lejlighed yder de høj service og aftaler med dig, hvornår levering passer bedst. 

Afhentning hos Den Sidste Flaske

Ikke muligt pt. grundet Corona

Afhentning webshop - Lundsbjerg Industrivej 13, 6200 Aabenraa. (0,00 DKK)
Du kan vælge afhentning på vores lager (vi er placeret omme bagved ved hal 8)  - Du får en mail når ordren er pakket og klar til afhentning.
Du kan afhente mandag - fredage mellem 12:00 - 16:00 
  

Service: OPBEVARING af vinflasker

(PT deaktiveret da vi er ved at bygge et bedre og nyt system!)

Vi tilbyder en ekstraordinær service ift. opbevaring. Det er en god måde at samle dagens flasker på, uden at skulle købe for mange af gangen så du aldrig går glip af en flaske du gerne vil prøve. Vi håber du bliver glad for vores service.

Vigtig info omkring opbevaring:

Vi opbevarer i max 60 dage af gangen fra den dato du bestiller din første opbevaringsflaske.

1-5 flasker : Har du 1-5 flasker liggende efter max-perioden på 60 dage eller vil have dem sendt, vil du blive opkrævet et fragtgebyr på 49kr. 

6 flasker : Har du 6  flasker liggende efter max-perioden på 60 dage eller vil have dem sendt, sender vi dem fragtfrit til døren.

Når du har samlet 12 flasker i alt sender vi automatisk flaskerne afsted. 

Hvis du vil have flaskerne sendt inden periodens udløb, skriv da til support@densidsteflaske.dk så ordner vi det - vores standard fragtrater er gældende. 

*Vi hæver pengene for opbevarings-ordre når de er bliver lagt til opbevaring.

 

1-3 dages levering alle hverdage

Vi tilbyder 1-3 dages levering alle hverdage med DAO. (Til brofaste øer) Hvis der er gået mere end 7 hverdage efter din bestilling og den ikke er nået frem, kontakt os da. Der kan være opstået fejl hos kurér.
Som udgangspunkt holder vi vores forretning "Mean & Lean" Hos os sørger vi for ikke at drive et omkostningstungt apparat for netop at tilbyde de bedste priser. Hos os køber du for at få vinen til den absolut bedste pris der er. 
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til leveringstidspunkt og om din forsendelse kan nå at komme frem inden en specifik dato. Bemærk at såfremt der tilføjes en kommentar til ordren i kommentarfeltet, kan der gå op til yderligere 24 timer før din ordre godkendes. Vores kundeservice kan kontaktes på email support@densidsteflaske.dk

 

Hvornår finder leveringen sted?

Levering af dine varer anses for sket, når du har fået varen udleveret. Er du ikke hjemme, anses levering for sket efter at fragtmanden har stillet varen hos dig foran hoveddøren eller andet angivet. Varen leveres i dette tilfælde uden kvittering, og du bærer selv ansvaret for varen. Varen leveres til din hoveddør - også i etageejendomme (HUSK NØGLEAFTALE MED DAO) hvis adgang til opgangen er muligt. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgangsvejen til hoveddøren være flisebelagt.
 

Både privat og erhverv

Vi leverer både til pakkeshop, privatadresser og erhvervsadresser. 
I vores checkout på hjemmesiden, bedes du tage stilling til, hvor vi må stille din forsendelse, såfremt der ikke er nogen hjemme. Det er det man kalder for Flexlevering. Dette skal skrives i kommentar på ordren - det kan fx være i carporten, omme bag skuret, på terrassen, i receptionen på din arbejdsplads, hos naboen etc. Såfremt intet er skrevet, er det med udgangspunkt ved hoveddøren.
search image
×
Welcome Newcomer