1. Oplev Uone Nero d'Avola - den ultimative grillvin!

Kraftfuld og kompleks, denne sicilianske rødvin byder på intens smag af modne bær, krydderier og et strejf af lakrids. Den elegante balance mellem frugtighed og struktur gør den perfekt til sommergrillning. En autentisk smagsoplevelse fra Sicilien!

2. Domaine Lafage Cote Rose 2022 - en fortryllende rosévin

Denne vin fra Domaine Lafage er skabt til at nydes på terrassen og skabe hygge i enhver stund. Med sin lyserøde farve og friske smagsprofil er den en perfekt ledsager til afslappende øjeblikke og hyggelige sammenkomster. Bestil din flaske Domaine Lafage Cote Rose 2022 i dag og lad den bringe sommermagien til din terrasse!

3. Emotion Méditerranée Rosé 2021 - den perfekte sommerrosé!

3. Denne rosévin er skabt med kærlighed til Middelhavets smag. Med sin friske og livlige karakter byder den på en fornemmelse af solmodne bær og forfriskende citrusnoter. Emotion Méditerranée Rosé 2021 er den ultimative ledsager til solrige dage og hyggelige sommeraftener. Nyd en autentisk Middelhavsstemning i hvert glas!

4. Smagsrejse til sommerens højdepunkter

Vores Bestseller Sommer Kasse byder på en mangfoldig samling af fortryllende vine, der er skabt til at blive nydt i solen. Med friske hvidvine, forførende rosé og intense rødvine er denne kasse det ultimative valg til at opgradere dine sommeraftener og skabe uforglemmelige smagsoplevelser.

+

Prøv kassen lige her og modtag hele 12 flasker.

Bestseller Sommer Kasse — 679,00 kr

5. Muchas Manos Tinto Crianza 2019 - skræddersyet til godt vejr og grill!

Denne vin byder på en forfriskende kombination af frugtighed og kompleksitet, der passer perfekt til sommermaden. Med sin fyldige krop og bløde tanniner, ledsager den let grillet kød, saftige steaks og smagfulde barbecue-retter på den mest udsøgte måde. Lad Muchas Manos Tinto Crianza 2019 være din foretrukne ledsager til sommerens gastronomiske eventyr, og oplev en harmonisk fusion af smag og glæde på dit middagsbord.