Bardolino hos Den Sidste Flaske

Bardolino

Bardolino er en vinregion beliggende i det nordlige Italien, i provinsen Verona. Det er en region, der er kendt for at producere lette og frugtige rødvine, der ofte er lavet af druesorten Corvina, sammen med andre lokale sorter som Rondinella og Molinara.

Bardolino-vine har en karakteristisk lyserød-rød farve og en frisk og livlig smag. De er generelt lette i kroppen med bløde tanniner og en forfriskende syre. Smagsprofilen kan variere afhængigt af producenten, men typiske smagsnoter inkluderer røde bær som kirsebær og hindbær samt en subtil krydderiaroma.

Disse vine er velegnede til at nyde unge, da de ikke er beregnet til langvarig lagring. De er perfekte som lette aperitiffer eller som ledsagelse til lette retter som pasta, fisk eller skaldyr. Bardolino Chiaretto, som er den roséversion af Bardolino-vinen, er også meget populær og passer godt til sommerlige anledninger eller som en forfriskende drink.

Bardolino-regionen har en lang historie med vinproduktion og er omgivet af maleriske landskaber og Gardasøen. Dens vine har opnået anerkendelse både i Italien og internationalt for deres behagelige stil og alsidighed. Så hvis du er på udkig efter en let og frugtig rødvin eller en forfriskende rosé, så kan Bardolino-vine være et godt valg til dig.

Barolo hos Den Sidste Flaske

24. aug. 2021

Barolo

Læs mere
Barbera hos Den Sidste Flaske

24. aug. 2021

Barbera

Læs mere