Hvilken vin(hund) er du?

Hvilken vin(hund) er du?

Alle elsker hunde, og vi sælger vin. Sååh… det er tid til at finde ud af hvilken hund, der matcher din yndlingsvin, og derfor er dig i en nøddeskal. Det var så lidt på forhånd.

Yeah, vi gør det. Så scroll nedad og find din yndlingsvin eller hund, og således din indre vinhund. 

Sparkling = Terrier

Du festens midtpunkt, og nogle gange på mest irriterende vis. Du er lys og sprudlende (obviously), men nogle gange kan dagen derpå og oprydningen, der følger med, være en smule anstrengende. Hvis vi er helt ærlige fortryder vi at invitere dig i det heltaget. Du er ustoppelig og laver dit egent sjov, men kræver også opmærksomhed og er ret krævende. Men vi elsker dig alligevel furever. 

Drik den her: Champagne eller spumante

Riesling = Kelpie

Du arbejder hele tiden på din balance. Du er perfektionist og bliver bedre med årene. Du startede meget livlig, men er blevet mere kompleks med årene. Nogle gange klæder du dig ud, men du behøver ikke være i et kostume for at være utroligt underholdende. Du er samtidig en, der er meget målrettet og går op i at være transparent og have sofistikeret samtaler. Du er den underlige gut fra gården, der kan arbejde uafbrudt men også elsker at øve sine egne tricks. Måske var det den gang vi efterlod dig lidt for længe i solen. Stadig - du er en chiller, ekstremt loyal, og vi ville ikke have at du skulle være på nogen anden måde. 

Drink den her: Riesling eller riesling

Chardonnay = Chihuahua 

Når du træder ind i lokalet er du den ’ham/hende den seje’. Det tror du i hvert fald. Måske har du en dyr smag i vin og tøj som facade. Men inderst inde er du bange og skjuler dine svagheder med praleri. Os snyder du ikke. Men du er også den fødte leder, og når du gør det godt kan resultaterne blive større end det Romerske imperium under Cæsar. Det lyder måske lidt underligt, men hvad chihuahuaer mangler i størrelse, har de til gengæld i personlighed. Ja, det er sandt at du ofte bliver misforstået, og folk kun tager dig for hvad de kan se. For nogen er det ansigt et grimt, rundøjet symbol på alt hvad der er galt i verden. For andre har du et næsten guddommenligt ansigt - og det er dem, der er dit folk. Nu og altid. 

Drik den her: Chardonnay

Pinot Grigio = Gran Danes

Jeg ved ikke hvorfor alle er forelsket i dig, men der er noget ved dig, som er ret kommanderende og forventeligt ved dit nærvær. Du er den kommende konge, og alle ved det. Specielt dig. Uheldigvis er du alt for sød af dig, og har derfor ingen autoritet. Heldigvis er nogen loyale over for dig. 

Drik den her: Pinot grigio

Sauvignon Blanc = mops 

Du er der hele tiden. Mange elsker dig og flokkes omkring dig. Du kan bære alt og folk ved hvad de kan forvente af dig - du har din helt egen attitude. Haters gonna hate. 

Drik den her: Sauvignon blanc

Rosé = ?

Ingen forstår dig helt. Du ved heller ikke helt selv hvad dit formål er. Mange kan på trods af det stadig godt lide dig, men du kan være lidt af en gåde. Nogle gange er det en fornøjelse andre gange. meh. Ofte bliver du beskrevet som værende overflødig, også når det ikke er fair. Nogle gange er du bare alt for kold og andre gange er du måske lidt for caliente når bølgerne går højt. Men du kan være rigtig smuk, og behøver ikke at forklare dig selv. Du er bare dig og det er godt nok. 

Drik den her: rosé

Shiraz = Golden Retriever

Du er ekstremt venlig og populær, og trives i at gå til flere fester om dagen. Du har altid noget lige at tilføje. Vi har set dig blande dig med nogen du ikke skulle og alligevel kommet ud på den anden side helskindet - ingen skal undervurdere dig. Det er tydeligvis svært for dig at sætte poten det forkerte sted.  

Drik den her: Shiraz 

Cabernet = Greyhound

Struktur er dit mellemnavn og du tænker altid på fremtiden. Du er den bedste på løbebanen, men kan være lidt af en mundfuld derhjemme. Med tiden bliver du dog bedre. Du er ikke vild med at stadse ud og gå til fester; du er den finurlige som ikke alle forstår, men dem der gør… ja, det er de kloge.

Drik den her: Cabernet Sauvignon

Petit verdot = Daschund

Du sørger for at alle holder sig på den rene sti, og går gerne langt for at sørge for det. Du er en god kompagnon, altid i midten af kampens hede, men ofte under radaren da du i stedet hjælper alle andre med at opnå deres sande potentiale. 

Drik den her: pv

Merlot = Corgi

Du er ret chill og nem at gøre tilfreds. Du spørger som regel ikke hvornår du skal komme, men du kommer alligevel, selv hvis ingen bad om det. Men du er en god mixer og nem at hænge ud med. Ikke lad nogen sætte dig i bås. 

Drik den her: merlot

Grenache = Britisk Bulldog

Du har mange talenter. Folk afviser dig ofte da du er den ’store og brutale’ bare fordi du viser hvad du har at gøre godt med. Men vi kender godt sandheden. Du er alsidig nok til at være i de fleste grupper, og så er du i øvrigt ekstremt underholdende. 

Drik den her: grenache

Pinot Noir = Labradoodle

Du plejede at være cool. Nu er du ofte bare overpriced show-hund, der hænger ud med hipsterne. Men ikke giv op - trends kommer og får, og vi har altid Paris. Bare hold lav profil i et års tid og vi kan tage den igen. 

Drik den her: Pinot Noir 

Gamay = 

Vi har set dig både være seriøs og fjollet. Men vi ved at du inderst inde er en vanvittig sprudlende rockstjerne. Din sande værdi er først nu ved at blive anerkendt og din tid er endelig kommet til at vise hvad du kan. Live all you can, it’s a mistake not to. Lev alt hvad du kan - det er en fejl ikke at gøre det. 

Drik den her: gamay

Nebbiolo = Pomeranianer aka ’Toy Dog’

Wow. Din udstråling er fantastisk. Du er fascinerende kompleks, fantastisk finpoleret og du slipper afsted med at være lidt flamboyant. Vi ved godt at det tager lidt tid for dig at åbne op, men du er hele ventetiden værd. 

Drik den her: nebbiolo

Sangiovese = Beagle

Nogle folk synes at du er en smule dømmende og rå udenpå. Men vi kender dit indre jeg. I de rigtige omgivelser kommer din skarpe næse til værk, og din fantastiske energi og sande skønhed er utrolig værdsat. 

Drik den her: sangiovese

Tempranillo = Border Collie

Du er altid den mest venlige. Du er måske lidt tykpandet nogle gange, men med din frugtige glæde og evne at kunne være sammen med praktisk talt alle, tja, hvis nogen ikke elsker dig, er det nok dem, der er underlige. Du er dog lidt krævende nogle gange. Lad os arbejde på det. 

Drik den her: tempranillo

Så ved du det. Ikke bliv sur på os hvis du ikke kan lide dit match. Don’t kill the messenger.