Vin & Valentinsdag

Vin & Valentinsdag

❤️ Den 14. februar er efterhånden en dato, som har sat sig fast i de fleste danskeres bevidsthed. Det er nemlig Valentinsdag, dagen hvor man er en anelse mere romantisk, en smule mere fløde samt fejrer kærligheden med et godt glas vin. 🍷

Dette munder almindeligvis ud i overbookede restauranter, fyldte biografer, proppede hotel- og spa-ophold samt en masse diverse posts på instagram og andre sociale medier, spækket med kærlighedserklæringer!

I år er disse ”traditionelle” muligheder dog særdeles udfordret af den aktuelle COVID-19 situation, der dog giver plads til at tænke kreativt og ud af boksen!

❤️ Vi vil her hos Den Sidste Flaske nemlig gerne hjælpe dig, som måske er lidt på bar bund med hvad du skal finde på, med at overraske den du holder af! Det behøver nemlig faktisk ikke være så svært… ❤️

Det som er vigtigt at huske er, at Valentinsdag jo ikke blot handler om at have en undskyldning for at tage ud og spise, på weekendophold eller en tur i biografen. Det handler netop om, at skulle fejre kærligheden og vise den du elsker, at du elsker dem. Og selvom det efterhånden er blevet vanen tro med dyre restauranter, weekendophold og biografture, så kan det egentlig gøres meget mere simpelt. Heldigvis, taget i betragtning af den situation vi står i!

❤️ Alt du i virkeligheden behøver er at udvise betænksomhed og følelser. I hverdagen kan man hurtigt falde ind i en rutine, og (desværre) også blive presset på tiden, hvilket ofte resulterer i at man lidt kan glemme hinanden i et parforhold. Nogle har børn som kræver meget opmærksomhed, som selvfølgelig er helt naturligt. Valentinsdag er derfor en oplagt mulighed for lige at vise dine følelser, smide hverdagen lidt på afstand og blot nyde hinandens selskab for en aften! Få bedsteforældrene eller en barnepige til at passe børnene, og sæt tid af til hinanden! ❤️

Her er hvad vi hos Den Sidste Flaske anbefaler til Valentinsdag

❤️ Først og fremmest skal det siges, at der er mange måder at udtrykke sine følelser på og at nyde hinandens selskab. Men hos Den Sidste Flaske elsker vi sgu bare gode klassikere, og klassikeren over dem alle, som altid virker og som er særligt hensynsfuld i øjeblikket, er en dejlig hyggelig og romantisk aften derhjemme med god mad og drikke (og selvfølgelig en lille gave)! ❤️

Forslag herfra

  • Få bikset noget god mad sammen derhjemme, evt. noget i begge holder af at spise, og som i kan hygge jer med at lave
  • Eller også støtte en lokal restaurant ved at købe en romantisk take-away middag. De fleste restauranter med take-away vil i anledning af Valentinsdag formentlig udbyde særlige Valentins-middagskonstellationer! Samtidig hjælper du også lokalsamfundet med at bevare det lækre udvalg af restauranter og byliv som der almindeligvis er! Sidst men ikke mindst slipper i også for selv at lave maden, hvis dette er noget i gerne vil undgå lige en enkelt aften Det er jo ren win-win-win ;-) 

❤️ Udover noget godt at spise, så har du også brug for noget godt at drikke til anledningen (naturligvis)! Her er det, at vin (samt Den Sidste Flaske) kommer ind i billedet! Vi har nemlig et kæmpe udvalg af forskellig vin, hvor der med garanti vil være noget for jer begge! Om så det er hvidvin til forreten, rødvin til hovedretten eller den helt gode Valentinsdag-klassiker over dem alle  Et glas iskold rosévin efter maden! 🍷 🍷 🍷

En af vores klare bestsellers, både til Valentinsdag men også generelt når vores kunder køber rosé, er denne Baglietti Rose No 7. en yndefuld og god pink boble, som bare smager fremragende! Den er næsten et must til Valentinsdag, og bør nydes efter maden, hvor i nyder hinandens selskab og langtsomt mærker alkohollen og kærligheden får varmen frem i kinderne! 

Hvis dig og din udkårne bare er max til god rødvin, og i ikke vil ”nøjes” på Valentinsdag, så vil jeg klart anbefale dig at give denne Sardon et skud! Den har scoret 90 point ved James Suckling. Derudover er det den verdenskendte Peter Sisseck der står bag vinhuset ”Quinta Sardonia”. Sindssyg lækker rødvin, som bare smager skønt!

Naturligvis skal du også lige have et bud på en god hvidvin med herfra os, så det får du da bare lige her! Denne skønne Chablis-vin der er lavet på den verdenskendte Chardonnay-drue kan bare noget! Den supplerer rigtig godt til en lækker forret, og kommer fra det lille franske vinhus Domaine Paul Nicolle, som leverer et tårnhøjt bundniveau med gennemsnitsratings på deres vin på 4,1 stjerner inde på Vivino!

Det er klart at vi har masser af andet fantastisk vin inde på vores hjemmeside, og hvis ikke nogen af de ovennævnte har vakt din/jeres interesse, så giv da lige et kig her og se om der ikke er noget for dig! Du kan både sortere efter land og drue, hvis du bare ved der er noget der er det helt rigtige for dig! Derudover kan du selvfølgelig altid skrive til vores kundesupport for at få en personlig anbefaling med ;-) 

Når alt kommer til alt, så handler det som sagt blot om at give den du holder af lidt mere opmærksomhed, at få koblet af og blot nyde hinandens selskab. Her er vin bare en fantastisk makker at have med ved siden af, det får kroppen til at løsne lidt op og gør aftenen lidt mere intens og spændende. 

Jeg håber du fik lidt ud af den tankestrøm, som dette blogindlæg er et resultat er. Held og lykke med at skabe den helt perfekte Valentinsdag for jer og husk nu en lille gave også, det skader ikke! 

❤️ De kærligste hilsener fra Den Sidste Flaske❤️