Vinmarken er hjertet af Vinhuset i Nulles. Her føler de ansatte en dyb kærlighed og lidenskab for jorden, hvilket afspejler sig i deres omhyggelige arbejde. De er fast overbevist om, at kun de bedste druer kan producere de bedste vine. Derfor begynder arbejdet som vinkender allerede på marken, hvor de arbejder tæt sammen med de erfarne bønder, der har dybdegående viden gennem mange generationer. Kendskab til jorden og klimaet gør det muligt for dem at skabe unikke vine, der repræsenterer sjælen af Nulles og dets omgivelser.
Nulles er begunstiget af et varmt og tempereret middelhavsklima, og beliggenheden kun 12 km fra havet bidrager til en fremragende modning af druerne. Solens mange timer og den forfriskende havbrise giver en perfekt balance i modningen.
Vinhuset i Nulles har traditionelt produceret lokale hvide druesorter som Macabeu, Xarel·lo og Moscatell med stor succes. Men de seneste år har de også haft stor succes med at producere andre sorter som Parellada og Chardonnay blandt de hvide og Ull de LLebre og Merlot blandt de røde sorter.
Vinhuset i Nulles har opnået en nøglefaktor i deres vine - en lavere, men mere koncentreret drueproduktion på grund af de rige ler- og kalkholdige jorde med få regnmængder.