Hver flaske færdiggøres i hånden!
Armand de Brinac råder over 5 forskellige typer, den kommer i disse typer: Brut Gold, Rosé, Demi Sec, Blanc de Blancs, Blanc de Noirs.
Efter håndplukning presses frugten i en af de to familieejede vinerier tæt på vinmarkerne. Den første presning af 4.000 kilo druer giver en tilladt udbytte på 20,5 hektoliter saft (kaldet "cuvée"), og Armand de Brignac udvælger kun den allerførste og friskeste del af denne presning.
Champagnerne hviler på bærmen i kældrene i flere år før degorgering. Armand de Brignac anvender en unik cuvée, der består af de bedste stille vine, som er lagret i et år på franske egetræsfade. Disse egetræsfade er placeret 9 meter under jorden og menes at give champagnen sin kompleksitet og liv.
Hver metaliseret flaske færdiggøres i hånden med påføring af franske tinskilte, poleres og placeres i en lakeret trækasse, hvilket sikrer, at hver eneste flaske er unik.