I dag kan Aurose bryste sig af at have en økologisk og bæredygtig vinproduktion, som gør brug af de allerfineste fremstillingsmetoder for at skabe Aurose-rosévine. Vine, som alle roséelskere, der har haft oplevelsen af at smage dem, slet ikke kan få armene ned over.
Det ligger holdet bag Aurose meget på sinde at passe godt på det område af naturen i Provence, hvor de dyrker deres druer. Derfor – og for at give vinelskere den bedste værdi for pengene – dyrker de deres vindruer på økologiske vinmarker. Vinstokkene passes og plejes af erfarne vineksperter, som kender deres metier til fingerspidserne og ved nøjagtig, hvordan druer kommer til at give den allerbedste vin. Vil du have syn for sagen, må du en tur til Provence.
Auroses vinmarker ligger nemlig helt nede under den livgivende sydfranske sol, hvor de nøje har udvalgt områder til dyrkning af deres druer, der giver lige præcis den smag, de søger og ønsker at give vinfolket.
De har blandt andet vinmarker i Sauvebonne-dalen ved Maures-skoven. Derudover har de imponerende 300 hektarer vinstokke, som strækker sig mellem tre mindre landsbyer – Lambesc, Rognes og Saint Cannat – lige nord for det charmerende Aix-en-Provence tæt ved Marseille. På sidstnævnte dyrkes mindst fire forskellige druesorter, der er placeret på nøje udvalgte arealer med de optimale sand-, ler- eller kalkholdige jordbundsforhold, der gør netop denne drue perfekt.