1850: Kun 35 år efter Amadio satsede alt, lukkede sin skomager-forretning og åbnede et værtshus som solgte rødvin købt fra små vinbønder i Puglia, startede hans to sønner i forretningen.
1885: Antonio og Constantino som Amadios to sønner hedder, videreførte deres fars værtshus nogle år indtil de hurtigt besluttede sig for at lave det om til et endnu mindre værtshus uden menukort, uden mad og hvor man stort set kun kunne købe vin. Det betød også at de skulle ud og finde nye vin-leverandører til deres lille forretning og nu fik de også vin fra Abruzzo og Piemonte.
1910: Dette år, blev året hvor familien Pirovano oprigtigt gik ind i vinindustrien med fuld hammer. De to brødre (Antonio & Constantino) startede for første gang en vinkælder som de kaldte for "Antonio Pirovano e F.lli".
1950'erne: Nu havde Antonio og Costantino gjort deres og nogle må fører deres farfars livsværk videre. De videregiver derfor deres forretning til Constantinos sønner som hedder Amadio og Ambrogio. Og allerede i slutningen af selvsamme årti kom to af Amadio's fem børn til forretningen (Constantino & Fausto), blev en del af den og ændrede faktisk navnet til "Cantine Pirovano s.n.c" - ligesom det den hedder i dag.
1980: Tiden går og blot 20-25 år efter Constantino og Fausto skriver sig ind i forretningen, så får de selskab af Constatinos søn, Enzo.
1989: Dette år blev skelsættende for familien Pirovano. Det startede nemlig deres nye udvidelse af forretningen som betød at de byggede nye driftsbygninger i nye områder. Det blev derfor også enden på deres historiske hjem som lå i byens historiske centrum.
1995: Nu skulle der vækst og nye ideer til. Derfor investerede "Cantine Pirovano" i vinmarker i Oltrepò Pavese, som i stor grad skulle være med til at understøtte alt den anden kommercielle aktivitet de havde. I dag hedder de vinmarker alle sammen "Terre Bentivoglio" som faktisk betyder "at elske landet".
2014: Den første kvinde træder ind i direktionen og det er en af Enzos to døtre, Beatrice, som gør det.