Est. Dosterras 2003

Om kollektionen ⇾

Der blev ikke fundet nogen produkter
Brug færre filtre, eller ryd alt

Intet ville være ens i Dosterras, hvis hvert år ikke var forskellige.

Historie

Indbegrebet af elegante vine allieret med følelse

Dosterras så dagens lys i 2013, da Fernando Grajales erhvervede nogle vinmarker i det sydlige område af det smukke DO Montsant. Sammen med ønologen Noemí Javierre begyndte han at danne et ungt og innovativt team. Filosofien har fra start været klar: At arbejde med gamle vinmarker. At søge harmonien med de mest specielle vinmarker for at ende med at producere vine, der formidler det sted, de kommer fra.

Dosterras er innovation blandet med tradition. Små produktioner og vine, der taler om et sted og de mennesker, der har gjort det muligt. 2019 var året, hvor de ombyggede deres vingård ved at anvende innovative kriterier for at opnå stabiliteten og kvaliteten de ønskede. Siden har de implementeret de mest effektive og bæredygtige systemer under hensynstagen til deres aktivitets indvirkning på miljøet. 

Hvis Fernando Grajales skulle forsvinde fra Dosterras, kan du lede efter ham i kunstneren Eduardo Recifes' gemmer. Hvert år illustrerer han Dosterras' historier fra år til år, med kunstneriske verdener, der er lige til at forgabe sig i.

Geografi og jord

Land, kunst og ren stemning

Området er, af Fernando Grajales, en overlever, udvalgt af skæbnen til at koncentrere terroir og druer i Montsant komplekse orografi. Omgivet af stejle bjerge, huler og afgrunde, hviler Dosterras-gården i denne kontinentale region kun lidt vækket af middelhavs vindene. 

Oprindelsesbetegnelsen Montsant kombinerer tradition og innovation på en rejse fra amforaerne i Tarraco til de nye generationer af vindyrkere og ønologer. Montsant er kærlighed til landskabet, bæredygtighed, landbrug og samarbejde. En sammensmeltning af jord og sofistikering, der altid ender i et "skål". 

Dosterras vinmarker strækker sig over 12 hektar i de 4 byer: Bellmunt, Marcà, Falset og La Figuera. Vinstokkene er en skøn blanding, som er fordelt med: 60 % Grenache, 20 % Carignan, 10 % Syrah og 10 % Cabernet Sauvignon.