Terre di Valgrande

Alle filtre
Ryd alle
Alfabetisk, A-Å

"Værdsat af Augustus"

Vingården og dens historie

I hjertet af Valpantena, halvvejs mellem Verona og Lessini, ligger en af de mest succesfulde vingårde i Verona-provinsen. Dalen, hvis navn stammer fra det græske Pantheos, eller "alle guders dal", har stolte vintraditioner, der kan spores tilbage til det første århundrede f.Kr. Vinene, der blev produceret her, blev værdsat af kejser Augustus, og selv digteren Vergil nævnte dem i sine værker som "værdige i deres fremragende kvalitet".

I det 16. århundrede blev dalen kaldt den gyldne på grund af den rige og fremragende vinproduktion. Valpantena har igennem årene været et af de områder, der med størst kraft har drevet moderniseringen af teknikker inden for vindyrkning og vinfremstilling – og netop dette er Terre Valgrande et udtryk for.

I 18 forskellige lande!

Vinhuset i verden

Terre di Valgrandes erfaring og kvalitet er tæt forbundet med Zandonella Sarinuto-familiens passion for vin. Siden 1958, hvor den første kooperative forening af vinproducenter i Verona blev grundlagt, har de opretholdt de høje kvalitetsstandarder, som traditionen kræver, samtidig med at de tilpasser sig de nye krav fra markedet.

Den solide erfaring og omfattende knowhow inden for vinverdenen er ikke blot en garanti for produktionen, men giver også Terre di Valgrande mulighed for at udvælge de bedste vine fra hele Italien, så kun de mest prestigefyldte vine når ud til deres kunder.

Vinhuset importerer vine til 18 forskellige lande heriblandt selvfølgelig Danmark!

De 4 "hovedpersoner"

Managing Director Matteo Zandonella Sarinuto
Matteo er opvokset ved Italiens betagende bjerge, Dolomitterne, og har altid haft en dyb respekt for naturen. Han har en stor passion for vin, og derigennem sikre han sine kunder en altid høj kvalitet.

Export Manager Paola Balli og Eksportchef Barbara Tabaro
Gennem regelmæssige rejser og kundepleje opretholder hun et omfattende netværk af forretningsforbindelser for Terre di Valgrande verden over.

Sommelier Alessandro Zoppa
Med passion og dedikation analyserer han deres vine.