Skaldyr

Alle filtre
Ryd alle
Fremhævet
  • Weinhof 519 Alte Reben Rheingau Riesling Trocken 2024

    Bestseller 🏆
    Tyskland, Rheingau

    Riesling

    55 kr

    129 kr

    SPAR 57%
    ved mix af 12+ ellers 119 kr stk
  • Riesling Fürst Von Metternich 2022

    Engangskup ⏳
    Bestseller 🏆
    Tyskland, Rheingau

    Riesling

    45 kr

    109 kr

    SPAR 59%
    ved mix af 12+ ellers 79 kr stk
  • Peter Bott Sauvignon Blanc

    Bestseller 🏆
    Tyskland, Rheinhessen

    Sauvignon Blanc

    45 kr

    89 kr

    SPAR 49%
    ved mix af 12+ ellers 79 kr stk
  • Boccantino Chardonnay BIO 2024

    Bestseller 🏆
    Økologisk 🌿
    Italien, Salento

    Chardonnay

    65 kr

    119 kr

    SPAR 45%
    ved mix af 12+ ellers 109 kr stk
  • Castillo Lagomar Rosado

    Bestseller 🏆
    Spanien, La Mancha

    55 kr

    99 kr

    SPAR 44%
    ved mix af 12+ ellers 99 kr stk
  • Sonnengold Grüner Veltliner Trocken 2024

    Restparti 🍷
    Østrig, Burgenland

    Grüner Veltliner

    55 kr

    ved mix af 12+ ellers 119 kr stk
  • Weingut Daniel Secco Rose Trocken 2023

    Engangskup ⏳
    Tyskland, Rheingau

    Spätburgunder

    55 kr

    129 kr

    SPAR 57%
    ved mix af 12+ ellers 99 kr stk
  • 79 kr

    139 kr

    SPAR 43%
    ved mix af 12+ ellers 125 kr stk
  • Petit Chablis Marillier 2023

    Få tilbage ⏳
    Frankrig, Bourgogne

    Chardonnay

    99,95 kr

    179 kr

    SPAR 44%
    ved mix af 12+ ellers 149 kr stk
  • La Cacciatora Pinot Grigio 2024

    Italien, Friuli, Veneto, Trentino

    Pinot Grigio

    49 kr

    119 kr

    SPAR 59%
    ved mix af 12+ ellers 115 kr stk
  • Aotearoa Sauvignon Blanc 2024

    New Zealand, Marlborough

    Sauvignon Blanc

    65 kr

    135 kr

    SPAR 52%
    ved mix af 12+ ellers 129 kr stk
  • La Cacciatora Garganega Chardonnay Veneto

    Italien, Veneto

    Chardonnay, Garganega

    49 kr

    ved mix af 12+ ellers 115 kr stk
Når man skal parre vin og skaldyr, skal man kigge på et par ting, hvor tilberedt er det, hvilken smag har det og hvor mørt det er efter det blevet tilberedt. Da der er mange forskellige skaldyr kommer vi bare til at gå over nogle af de mere populære skaldyr.