Når man forlader vinfremstillingsfaciliteten, kommer man til tøndermagerbygningen, hvor under opsyn af mester-tøndermageren og ved hjælp af topmoderne maskiner, fremstilles de amerikanske egetræstønder, som Vega Sicilia bruger til at lagre sine vine. Der er en række lagerhaller ved siden af tøndermagerbygningen, hvor hjælpeprodukter som plantebeskyttelsesmidler, emballage, hjælpemaskiner osv. opbevares. Dette skaber et ensartet arkitektonisk kompleks, hvor hovedvægten ligger på orden og renlighed.
Dernæst kommer man til tapningsfaciliteten, en klimakontrolleret bygning med den ideelle luftfugtighed og temperatur for vinen i flasken. Vinene hviler her, efter de har lagret på tønder, indtil de frigives på markedet.
Endelig findes lagringslokalerne i stueetagen i hovedbygningen. Over 3.000 tønder får lov til at hvile fredeligt indenfor i lagerhaller designet til at sikre ro og perfekt harmoni: gulve lavet af rød ler-mosaik, der breder sig op ad sidevæggene af bygningen, indtil det fusionerer med et bølget loft lavet af trælameller, perfekt sammenføjet og som minder om indersiden af en stor tønde. Klimakontrolkomponenterne, sammen med hjælpetanke til dekantering, er skjult bag skydedøre, der ligner tagene på lagerhallerne med samme tøndeformede udseende. Belysningen spænder fra en varm gylden atmosfære til den intense kolde belysning, der projektet fra foden af granitkolonnerne, der bærer tagbjælkerne, og som er nødvendig for at udføre lageropgaverne.