Villa Maria

Alle filtre
Ryd alle
Fremhævet

I 1961, kun 21 år gammel, lejede George Fistonich fem hektar jord af sin far i Mangere, Auckland og startede med kun en hektar vinstokke. George lavede sin første vin under navnet Villa Maria i 1962 med druer høstet fra denne blok.

Gennem 1960'erne var Villa Maria et enmandsband, hvor Georges kone, Gail, støttede ham i hans satsning.

Priser

New Zealands mest prisbelønnede vingård.

Sir George Fistonich har brugt seks årtier på at hjælpe med at pleje og udvide New Zealands vinindustri.

Hos Villa Maria er de kendt for at lave modige, brancheændrende tiltag.

Produktion

George lavede tørre røde og hvide vine og hentede druer fra de større Auckland-regioner. I begyndelsen af ​​1970'erne begyndte George at ansætte personale, og virksomheden ekspanderede hurtigt.

I dag beskæftiger Villa Maria mere end 250 fastansatte medarbejdere, dyrker 28 forskellige druesorter og eksporterer vin til over 60 lande verden over.