Affiliate Program

Lær hvordan du tjener henvisningsgebyrer ved at linke til densidsteflaske.dk - det er gratis!

Deltag i www.densidsteflaske.dk i den voksende verden af elektronisk handel ved at deltage i vores associerede program og vær en del af densidsteflaske.dk's online succes. Du kan optjene et henvisningsgebyr for online køb foretaget af densidsteflaske.dk kunder, der kommer til vores side fra din side.

Hvordan det virker det?

Ved at deltage i densidsteflaske.dk affiliates-programmet og ved at linke til www.densidsteflaske.dk via tekstlinks, bannerannoncer eller virtuelle butiksfacader på dit websted kan du tjene kommission, der genereres fra kunder, der besøger densidsteflaske.dk via dit link.

Vi leverer alle bannere og logoer til dit websted. Alt du skal gøre er at tilmelde dig programmet og vælge den grafik, der fungerer bedst for dit websted. Du kan placere densidsteflaske.dk-linkene så mange steder på dit websted, som du vil. Jo bedre du placerer linkene, jo mere vellykket kan et tilknyttet program være for dig og jo flere penge kan man tjene.

Hvorfor deltage i vores tilknyttede program?

  • Deltagelse er let og gratis!
  • På få minutter er du klar til at modtage månedlige udbetalinger!
  • Tjen kommission på alle køb!
  • Branche-førende værktøjer, fleksible sammenkædningsarrangementer, produktfeeds og best practices!
  • Densidsteflaske.dk er stolt af kvalitetsservice og effektiv tilknyttet ledelse af affiliate programmet!

Sådan deltager du:

At blive tilknyttet er enkelt - og det er GRATIS. Densidsteflaske.dk arbejder med affiliatemanger, en dygtig leverandør indenfor tilknyttede marketingsprogrammer - de hjælper med det hele og gør det hele let for dig.

Ved at tilmelde dig densidsteflaske.dk affiliate-programmet via affiliate manager hjælper de dig i hus med det hele. Du kan se rapporter om aktivitet på dit websted og modtage opdateringer på densidsteflaske.dk affiliates-program.

Affiliate manager igennem diverse platforme, har god sporing og giver dig opdaterede rapporter om de henvisningsgebyrer, du har optjent.

Begynd at tjene mere på dit websted i dag!

 Skriv en mail til: densidsteflaske@affiliatemanager.dk for at komme igang!