Min kurv
0 varer

Du er desværre ikke gammel nok til at handle vin.

Ved at indsende denne formular, accepterer du webstedets cookie og privatpolitik. Man skal være over 18+ for at handle alkohol på nettet

Du er desværre ikke gammel nok til at handle vin.

Ved at indsende denne formular, accepterer du webstedets cookie og privatpolitik. Man skal være over 18+ for at handle alkohol på nettet

Vi sætter vores ry på spil, ved hver flaske vi vælger!

Fantastiske og inspirerende vine - til danmarks bedste netpriser.

Vi har brugt mange år på at dyrke det gode forhold vi har til vores netværk idag og de ikoniske producenter der er med til at definere vinkunsten. Vores personlige forbindelser åbner adgang til de mest u-tilgængelige vine fra Bordeaux hele vejen til Napa Valley-kultikoner. Hvor der alt indimellem dukker sjove og spændende ting op, som gode tilbud, restpartier eller konkurser.

Samlet smager vi over tusindvis af vine om året og tilbyder kun de få, som overstiger forventningerne ift. prisen. Vores top-anbefaling (også kendt som dagens flaske) tilbydes via en daglig e-mail, understøttet af et udvalg af singularvine, der også findes i vores online butik.

Verdens bedste vine fremstilles kun i begrænsede mængder og de gode tilbud er få. At finde dem er den svære del.

Det er det, vi gør. I vores lille familiefirma.

Tobias Hinchely Pedersen

Tobias er indehaver og direktør. (Samt Julies bedre halvdel) Han er ansvarlig for alt salg, indkøb og marketing. Han hjælper også personligt til I kundeservicen, når der lige er tid til det! Førhen var han indehaver af vinbaren Tyskenhavn I København og har fra barns ben kravlet imellem vinflaskerne. Det kommer sig af hans families lange købmands-historie. Og sidst - men absolut ikke mindst – har han fødderne solidt plantet på jorden og et stort smil på læben.

Se Tobias' favoritvine

Julie Silverstein Hinchely

Julie er som nævnt bekendt firmaets enhjørning. (Også Tobias' bedre halvdel) Hun er en effektiv driftshest som ikke acceptere at tingene ikke kører på skinner. Hun er ansvarlig for at teamet fungerer godt sammen, samt alt kundeservice. Du vil derfor møde Julie i supporten - som tager sig godt af dig. Hun er basically hele kontorets mor og ingen ville kunne undvære hende!

Se Julies favoritvine

Asger Holst Jensen

Asger er manden bag skærmen, men også I marken! Han står hovedsagligt for at koordinere hele vores online fremtrædelse. Heriblandt SoMé opslag, illustrationer samt video. Foruden er han også skarp som skribent og står for produktoprettelser samt at udbygge flotte mailkampagner. En mand at kaliber, en mand af karakter. (Og så går han meget op i, at hans sko bliver holdt pænt)

Se Asgers Favoritvine

Lars Rheder

En mand af mange talenter. Lars er ansvarlig for vores næsten 2000 m2 store lager. Vi lagerfører mellem 300.000-600.000 flasker af gangen - og det kræver sit at holde styr på. Han sørger for at alle pakker kommer ud til tiden og at det hele står pænt og ordentligt. Foruden det, sørger han også for koordinering af alle vores fantastiske pakkedrenge og piger der hjælper til i det daglige. Lars er kontorets humørbombe og sørger for at alle har et smil på læben!

Se Lars' favoritvine

Magnus Hammelsvang Clausen

Magnus har sans for sanser og er ikke til at snyde for et godt glas vin. Med sin ekspertise og sit snilde sørger han for at vores online struktur er på plads og skriver i sin vilde sky' om de mange nye vine vi får på shoppen! Med mere end 365 nye vine om året, er der nok at tage hånd om! Magnus og Lars elsker at spille skak med hinanden og forbedre deres taktikker, en mærkelig hobby, men det passer godt med et glas vin til!

Se Magnus' favoritvine

Hans "HC" Christian Rheder

Når der er et uendeligt antal af druer, områder, og lande man kan gå til, er HC ikke sky for at tage fat. Hans Christian har stor interesse indenfor vinens verden og nyder at skrive om alt der har med den at gøre! For at blive fundet af diverse søgemaskiner på det dersens internet, kræver det at du skriver pænt og godt om alt der har med vin at gøre - det gør og kan HC med pragt og ynde. Foruden hans job som skribent for os, skal HC nu studerer Jura med en PHD i vinlov. (Håber vi!)

Søren Kobberø

Er det en flyver, er det en fugl? Nej, det er Søren i pakkeskjul! Du finder ham for det meste i en kæmpe bunke af vin, som har er ved at klargøre til alle vores dejlige kunder. Søren er effektiv og organiseret og så møder han altid til tiden! Det er Søren, der sammen med Lars, sørger for at pakkerne kommer hurtigt og sikkert ud til alle jer!

Vær med, når vi rejser de på de snoede veje og skrånende landskaber i et globalt vinunivers. Når vi får adgang til de eftertragtede kældre lige fra Bordeaux til Napa Valley og når vi opdager skjulte perler fra Italien og Oregon. Når vi finder noget, så gør du også. Oplev vinmarker og huler, hvor dine yndlings-flasker er lavet eller din kommende favoritter. Hør vinproducentens historie, og lær alt om de ting, der gør enhver flaske mere mindeværdig. Og sidst men ikke mindst, altid den garanterede bedste netpris!

fortsæt med at shoppe

DERFOR VIL DU ELSKE AT HANDLE HER

Hurtig fragt
Modtag ekstraordinære vine, leveret til din dør el. pakkeshop på 1-3 hverdage
Danmarks bedste internetpriser
Hos os er der prisgaranti v/1 flaske. Vi tvinger ingen til at købe min. 6 eller 12 fl.
Personlig kundeservice
Fra man - fre (12:00 - 15:00) sidder vi klar på e-mail, chat & telefon
100% tilfredshed
Elsk hver flaske. Hvis ikke du er tilfreds, lover vi at gøre noget ved det
search image
×
Welcome Newcomer