Fri fragt fra 6 flasker
2-5 dages levering
5 stjerner på trustpilot
Altid bedste netpris
Fri fragt fra 6 flasker
2-5 dages levering
5 stjerner på trustpilot
Altid bedste netpris

Om os

Den Sidste Flaske er en daglig leverandør af fine vine. Vi tilbyder bogstaveligt-talt en enkelt håndplukket vin om dagen, indtil den sælger ud og sender den så straks til dig. En ny dag, en ny vin. Altid til utrolige priser (20% - 70% rabat ift. detailhandel). Det du ser, er det du får.

Vi er beliggende i det grønne og vinrevne Sønderjylland (host host) og drives af mig selv (Tobias Pedersen) samt venner og partnere (og en masse fantastiske forbindelser), der har været i vinindustrien alt for længe.

Jeg er heldig (og stolt!) over at være godt forbundet med hundredvis af vingårde, mæglere, distributører og importører over hele verden, som jeg har brugt lang tid på at opbygge tillid til. Mine evne ligger i forhandlingen af gode vine. Jeg har haft en vinbar i indre KBH ved navn Tyskenhavn, men er nu gået all in på at levere god vin til så mange som jeg kan på e-commerce siden. Jeg har levet af salg af vin det meste af mit voksne liv, og vinkvaliteten står ALTID først, altid.

Du kommer her til at se mange store navne, som du kender, ældre vin-vindere, samleobjekter og samtlige sjove tilbud sammen med fantastiske "daglige drikkevarer" som kommer I alle prisklasser fra alle de store vinregioner, til de mindre. Jeg smager tusindvis af vine om året med mine forbindelser --- og er meget fokuseret på at finde de bedste vine, både på prisen og smagen.

Som vindrikker, samler og at have levet af den globale vinhandel - er jeg særligt god til at finde tilbud, som jeg videregiver til smukke mennesker som dig. Der er intet fancy kontor, vilde skulpturer i lobbyen, poolborde eller noget der forhindrer mig i at spare dig flere penge. Bare et lager / mit kontor og en masse lidenskabelige mennesker jeg samarbejder med. Vi udsender ikke vores egne "ratings", vi bruger rigtige anmeldere til at danne den bedste tryghed der er. Jeg behandler mennesker som jeg selv forventer at blive behandlet - ærligt, retfærdigt og gennemsigtigt.

Min største mission er at bringe dig utrolig god vinjuice til den bedste pris der findes i Danmark - med et nyt spændende tilbud hver dag. Giv Den Sidste Flaske et skud - og du vil se, hvad en masse af mine kunder dagligt køber store mængder af!

Hvis du har den mindste bekymring, spørgsmål eller andet - så send da en email på 

support@densidsteflaske.dk

Mvh,
Tobias Pedersen, indehaver

  • Juridisk navn:Bacchus Wine ApS
  • CVR-nr:39322056

Indkøbskurv

Tøm kurv

Skjul kurv