Persondatapolitik

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Den Sidste Flaske ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på densidsteflaske.dk er indehaver Tobias Silverstein Hinchely.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: support@densidsteflaske.dk.

Nyhedsbrev og SMS

Vi har et nyhedsbrev og en SMS-klub (herfra "VIP-Klubben"), som det er frivilligt at tilmelde sig – og du kan altid framelde dig disse igen. 

Formålet med nyhedsbrevet er at sende de tilmeldte mails med ny information fra Den Sidste Flaske ApS, som kan omhandle nyt indhold på hjemmesiden, annoncering af vores ydelser eller lignende. Formålet med VIP-KlubbenKlubben er at sende information om særlige tilbud, konkurrencer, live-begivenheder eller andet relevant for vores forretning.

Vi vil kun sende dig mails og/eller SMS'er, hvis du har givet dit aktive samtykke til dette. Det kræver at du angiver din mailadresse eller telefonnummer i en af vores formularer for tilmelding til nyhedsbrevet eller VIP-Klub, og derved giver aktivt samtykke til at modtage markedsføring fra Den Sidste Flaske ApS.

Vores hjemmel til at behandle dine personoplysninger (dvs. mailadressen og/eller telefonnummer) i forbindelse med nyhedsbrevet og/eller VIP-Klubben vil være databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra a.

Vi vil behandle dine personoplysninger, så længe at du stadig er tilmeldt nyhedsbrevet og/eller VIP-Klubben. Ved afmeldelse af nyhedsbrevet og/eller VIP-Klubben, så stopper vi også med at sende dette til dig. 

Ved framelding af nyhedsbrevet og/eller SMS-Klubben, så gemmer vi dit nu tidligere samtykke i 2 år efter, at det senest er anvendt pga. forældelseskrav jf. Forbrugerombudsmandens spamvejledning afsnit 11.3. 

Cookies