Bodegas Valdrinal

Om kollektionen ⇾
Alle filtre
Ryd alle
Fremhævet

"Det er ikke kun, hvad vi gør, men hvordan vi gør det. Jorden, vingården, vine er ikke kun en vane, de er en holdning". "Indstilling til at observere dem, tage sig af dem og skabe dem" - David Cuellar, Vinmager hos Bodegas Valdrinal

Historie

4 Generationer

Efter 4 generationer har haft dedikeret deres liv til at pleje vinstokkene i markerne, blev Bodegas Valdrinal etableret i 2000. Deres hovedmål er, og har altid været, at producere vine af høj kvalitet i små mængder. Vingården er beliggende i landsbyen Aldehorno, Segovia og er en del af AO Ribera del Duero. Bodegas Valdrinal er én af de få vingårde i AO Ribera del Duero, der er i Provinsen Segovia. 

Deres vinmarker fra Tempranillo-sorten er fordelt i de små byer i AO Ribera del Duero: Aldehorno (Segovia), Fuentenebro og Moradillo de Roa (Burgos). Selvom det er Tempranillo, der produceres mest af, fremstiller de også vin af sorten Verdejo i AO Rueda.  I alt har Bodegas Valdrinal 25 hektar jord. 

Den nuværende generation af familien er David Cuellar, og det er bl.a. hans bedsteforældre, som har passet og plejet vinstokkene. Han og Isaac Fernandez, den anden vinmager, hylder de tidligere generationers hårde arbejde og dedikation ved at afbillede disses hænder på etiketterne af de forskellige flasker. 

Klima

Højde og jord

I Ribera del Duero er der et kontinentalt middelhavsklima præget af milde og tørre somre og kolde vintre med en enorm forskel mellem minimums- og maksimumstemperatur i løbet af årstiderne. Nedbør falder normalt i slutningen af ​​efteråret og om vinteren og foråret. 

Deres vinmarker fra Aldehorno, Fuentenebro og Moradillo de Roa ligger i en højde mellem 910 og 1050 meter, hvilket gør dem til blandt de højeste vinmarker i AO Ribera del Duero. Denne højde giver deres vine en højeste surhedsgrad, produceret af den termiske amplitude (forskel mellem højeste og laveste temperatur), der plejer at blive registreret. Desuden er klyngemodningen langsommere og mere progressiv end i lavere højder. 

Bodegas Valdrinal har forskellige slags jord: Kalksten med grus overflade: det giver et godt alkohol indhold, lav syre og en fremragende kvalitet til deres vine. Lerjord: Den har en bedre kapacitet til at holde på næringsstoffer og vand. Det giver en mere struktur og elegance til vinene på grund af, at druernes vækstcyklusser er længere og et højere indhold af polyphenoler opnås under modningen.