Tilføjet til kurv

Plakater
Tilføj 6 fl. eller for 350 kr, og få fri fragt!

Lær noget fra bloggen!

Vi er altid klar til at hjælpe!

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke må sælges til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er 18 år eller ældre.

Kundecenter

Facebook Live Event

Nogle gange om året, afholder vi Live Events på Facebook. Her kommer vi med ekstraordinære tilbud, som kun gælder under live-udsendelsen og ca. én time efter.
Det går ekstremt hurtigt, når vi er live, og derfor har vi udarbejdet denne skrivelse for, at gøre det mere overskueligt for dig på forhånd. Så har du tid til, at forholde dig til regelsættet, hvordan og hvorledes med at aflægge ordre, fragt og alt det andet gængse.
 1. Hvornår åbner vi for LIVE-linket:
 • Det gør vi ca. 5-10 minutter før, hvor der bare køre lidt baggrundsmusik til et billede.
 • Hvordan tilgår jeg tilbuddene?
  • Hver gang vi præsenterer et tilbud, bliver linket til dette fastgjort i kommentarsporet. Klik på linket, og du bliver ført direkte ind på tilbuddet på vores hjemmeside. Vær hurtig! Tilbuddene bliver hurtigt udsolgt, og der er begrænset partier. Det fastgjorte link vil også blive fjernet og erstattet, når vi går videre til næste tilbud, og sådan fortsætter det.
 • Kan I eller jeg ændre i ordren efterfølgende?
  • Det korte svar er: Nej, det kan vi ikke. Når ordren er lagt, bliver den inden for 5 minutter sendt igennem systemet og ud til lageret. De begynder herefter, at behandle ordren og sætter den på pallen. Derfor er det også vigtigt, at du indtaster de rigtige oplysninger som navn, adresse (husk den fulde adresse inkl. nr., etage og side), mail og telefonnummer fra start. Der er nemlig ingen garanti for, at vi kan nå det. Har du valgt levering med DAO, så kan vi ikke nå at ændre det, når først ordren er behandlet og sendt fra os.
 • Fragt
  • Vi kører med fri fragt v. 6 flasker - undtagen til ikke-brofaste øer.
 • Leveringstid
  • Da der er en øgede mængde af ordrer, der skal pakkes på paller og sendes, så kan der komme en smule længere leveringstid end normalt. Vi gør dog alt for, at sende inden for 1-2 hverdage.

  Kan vi hjælpe dig med noget?

  Så skriv til os på livechatten eller send os en email.

  Start chat Send email
  100% tilfredshedsgaranti
  Hurtig & fri levering v/6 fl.
  DK's bedste netpriser
  Personlig kundeservice
  Medlemsbonus
  Få rabat på din første ordre
  Automatisk deltagelse i konkurrencer
  Notifikation om dagens vin
  ×
  Welcome Newcomer