Fri fragt fra 6 flasker
2-5 dages levering
5 stjerner på trustpilot
Altid bedste netpris
Fri fragt fra 6 flasker
2-5 dages levering
5 stjerner på trustpilot
Altid bedste netpris

Handelsbetingelser

Betaling

Den Sidste Flaske modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard, Diners og Mobilepay. Købsbeløbet bliver først trukket på din konto, når varerne afsendes fysisk fra vores lager i Aabenraa og overgår til Vingaloppen, Postnord, Bring eller Danske Fragtmænd.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Du er i gode og sikre hænder, når du handler vin hos os

Den Sidste Flaske benytter et krypteret sikkerhedscertifikat på hele hjemmesiden (https) og bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer, som du indtaster på vores hjemmeside og dermed trygt og roligt kan handle vin på vores hjemmeside.

Aldersgrænse ved køb

Personer under 18 år kan ikke købe stærkere alkohol over 16,5%. Det er muligt for alle at købe fra vores sortiment af chokolade, lakrids og andre ikke alkoholiske varer.

Reklamationsret

Hos Den Sidste Flaske har du 24 måneders reklamationsret hvis der er fejl på varen.

Du kan vælge at få varen byttet eller pengene retur.

Skulle du være så uheldig og modtage en dårlig flaske vin, skal du sætte proppen i og kontakte os. Du er selvfølgelig berettiget til en ny flaske vin og en undskyldning. Det er det mindste vi kan gøre.

Tilfredshedsgaranti

Hos Den Sidste Flaske er du altid omfattet af vores unikke tilfredshedsgaranti, når du køber vin hos os. Kan du ikke lide vinen du har købt, kan du returnere alle flasker og få refunderet det fulde beløb inkl. den flaske du har smagt på. Det mangler da bare.

Skriv til os på support@densidsteflaske.dk inden du sender varen tilbage til os. Medsend ordrenummer, beskrivelse kort årsagen for din returnering. Husk at betale for portoen - vi modtager ikke pakker hvor portoen ikke er betalt og modtager ikke pakker sendt til pakkebokse.

Bedste pris fundet

Vi angiver altid den bedste pris vi har fundet, da vi har oprettet produktet på præcis den dato. Denne pris rettes naturligvis til løbende, såfremt vi bliver gjort opmærksom på - om der er nye leverandører der eventuelt har slået prisen vi startede ud med. Send os endelig en besked, hvis du har fundet vine billigere. Dette er udelukkede internetbutikker og IKKE fysiske forretninger vi tager udgangspunkt i.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare købt hos Den Sidste Flaske kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr.

Indkøbskurv

Tøm kurv

Skjul kurv