En perfekt guide til din Vinsmagning Luksuskasse

En perfekt guide til din Vinsmagning Luksuskasse

Dagene er kolde og kedelige - så derfor tænkte vi at det var en perfekt mulighed for at invitere dine venner og familie over til en vinsmagning. 

Vi anbefaler at holde denne vinsmagning blindt, da det er sjovere. Første step er at pakke vinene ind i sølvpapir, så flaskerne ikke kan ses og man derved ikke kan læse informationen på dem. Klargør derefter et vinskema til dine gæster (kan findes nederst på siden). Stil vinene frem og lade gæsterne smage dem en ad gangen. 

 

4 Kilos Gallinas & Focas BIO 2018

4 Kilos Gallinas & Focas BIO 2018 er en ekstraordinær økologisk vin, der viser dygtigheden hos vinproducenterne fra Mallorca, Spanien. Denne unikke blanding af druer, omhyggeligt udvalgt fra certificerede økologiske vinmarker, afspejler den bæredygtig vinproduktion og den karakteristiske terroir på øen.

Årgang 2018 præsenterer en dyb rubinrød farve, der fanger øjet og antyder kompleksiteten i denne vin. Bouqueten er en uimodståelig symfoni af rød frugt, Røde kirsebær og et strejf af krydrede undertoner.

Smagen er sublim og velafbalanceret, med bløde tanniner og en markant frugtkarakter. Noter af modne kirsebær, lette strejf af vanilje og egetræ skaber en harmonisk struktur.

4 Kilos Gallinas & Focas BIO 2018 er ikke blot en vin, det er en historie om engagement i økologi, respekt for naturen og dedikation til håndværket.

Druesort: Manto Negro
Alkoholprocent: 13%
Servering: 14-16°
Område: Spanien
Mund: Rød frugt, Rød kirsebær, Eg, Vanilje
Næse: Rød frugt


 
Muga Reserva 2019

Muga Reserva 2019 er et fremragende eksempel på kvalitetsvin fra den anerkendte vinregion Rioja i Spanien. Denne årgang er en harmonisk blanding, skabt af Bodegas Muga, et prestigefyldt vinhus.

Den dybe rødviolette farve afslører intensiteten i denne vin.Ved duften åbner Muga Reserva 2019 sig med en kompleks buket af mørke bær og delikate vanilje og egeagtige noter.

Smagsprofilen er velafbalanceret og fyldig, med bløde tanniner og en elegant struktur. Modne mørke frugter dominerer smagen, komplimenteret af subtile krydrede undertoner og en behagelig træagtig karakter fra fadlagring. Eftersmagen er vedvarende og behagelig,.

Muga Reserva 2019 repræsenterer en harmonisk smag mellem tradition og modernitet. 

Druesort: Tempranillo, Graciana, Garnacha Tinta, Mazuelo
Alkoholprocent: 14%
Servering: 14-16°
OmrådeSpanien
Mund: Eg, Blomme, Læder
Næse: Mørke bær


 
Trus Crianza 2019

Trus Crianza 2019 er en spansk rødvin fra Ribera del Duero-regionen. Regionen ligger i det nordlige Spanien, og er kendt for sine kvalitetsvine lavet på Tempranillo-druen.

Trus Crianza 2019 har en intens og kompleks duft med aromaer af moden sort frugt, lakrids, krydderier og balsamico. De mest fremtrædende aromaer er af mørke bær, som solbær, blåbær og sort kirsebær.

Derudover er der også noter af lakrids, eg, læder, vanilje og peber. Smagen af Trus Crianza 2019 er lige så intens som duften. Vinen er tør og kraftig med en lang eftersmag. Tanninerne er velintegrerede og giver vinen en god struktur. De frugtige noter fra duften fortsætter i smagen.

Trus Crianza 2019 er lavet på 100% Tempranillo-druer. Druerne er høstet fra vinstokke, der har en gennemsnitlig alder på 20 år. Druerne er fermenteret i rustfri ståltanke og derefter lagret i 12 måneder på franske egetræsfade. Trus Crianza 2019 er en vin, der kan nydes som den er.

  Druesort: Tempranillo
  Alkoholprocent: 14.5%
  Servering: 14-16°
  Område: Spanien
  Mund: Eg, Sort kirsebær, Læder, Vanilje, Peber/lakrids
  Næse: Mørke bær, Lakrids, Krydderi

 

Torbreck Vintners ''The Steading'' 2019

Torbreck Vintners "The Steading" 2019 er en rædvin fra Barossa Valley i Australien. Vinen er en blanding af druerne Grenache, Mataro og Shiraz, fra deres ældste vinmarker.

Barossa Valley er et af Australiens mest berømte vinområder og er meget anerkendt for deres frugtbare jorde, og sit varme solrige klima. Duften i "The Steading" 2019 har en kraftig og kompleks duft. Man kan fornemme noter af mørke frugter, sosom solbær, blåblr og kirsebær - samt et snært af krydderier, såsom peber og lakrids.

Vinen har en fyldig og kraftfuld smag. Den er rig på frugt, men har også en god balance mellem syre og tanniner. Man kan fornemme noterne af frugter, lakrids og en smule chokolade. Vinens druer består af ¤0% Grenache, 30% Mataro og 30% Shiraz. 

Druesort: Grenache, Shiraz, Mataro
Alkoholprocent: 15%
Servering: 16-18°
Område: Australien
Mund: Ribs, Sort kirsebær, Anis
Næse: Jordbund, Rød frugt


 
AN Anima Negra 2021

 
AN Anima Negra 2021 er en rødvin fra Mallorca, Spanien. Vinen er produceret af Bodegas Anima Negra, som er et ungt vinhus fra 2014. Huset producere kvalitet med lokale druer.

Anima Negra 2021 er produceret på druer, der er dyrket i det centrale Mallorca. Som er kendt for frugtbare jorde. Vinen er fremstillet af 95% Callet og 5% Manto Negro. Druerne er kendt for sine, krydrede aromaer, samt struktur og kompleksitet.

Smagen er kendt for sin lange eftersmag, som er præget af sødmefulde bær, krydderier og røg. Vinen er drikkeklar nu, men ville også have godt at et par år i opbevaring. 

Druesort: Callet, Manto negro
Alkoholprocent: 13%
Servering: 16-18°
Område: Spanien
Mund: Brombær, Røg, Vanilje, Sort kirsebær, Skovbund
Næse: Læder, Røg, Mrørke bær
 


Château Cos D'Estournel Pagodes De Cos 2019

 
Cháteau Cos D'Estournel Pagodes de Cos 2019 er en fransk rødvin fra Saint-Estéphe i Bordeaux. Vinen er produceret ved et af de mest anerkendte vinhuse i Bordeaux. 

Området er en af de 5 kommuner i Médoc, der producere Cru Classé-vine. Området er kendt for kraftige og elekante vine, der typisk er blandet med Cabernet Sauvignon, Merlot, Petit Verdot og Cbernet Franc. 

Vinen har en kompleks duft med noter af sorte bær, krydderier, violer, bergamotte og sort te. Smagen i vinen har en medium-fyldig krop med en elegant balance mellem fugt, syre og tanniner. Smagsnoterne er af sorte bær, krydderier, violer og sort te. Vinen har en lang afslutning og smag. 

Druesort: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot
Alkoholprocent: 13%
Servering: 16-18°
Område: Frankrig
Mund: Krydderier, Rød frugt, Blomme, Brombær, Eg, Tobak
Næse: Rød frugt, Mørke bær, Tobak
 

Link til udskrivning af vinsmagnings skema:

Vinsmagningsskema