August Kesseler Hvidvin August Kesseler "the Daily August" Riesling 2022

Bedste Value-for-Money:   August Kesseler "The Daily August" Riesling 2022

Søger du efter den bedste hvidvins-deal lige nu? Så er du landet det helt rigtige sted. Kesselers Daily August er vores bedst sælgende vin gennem tiden, og den smager også bare hammer godt. Det er en lækker dejlig frisk og mineralsk Riesling. Du vil opdage lækre noter af grønne blommer og citrusfrugter, såsom lime og citron. Den dejlige vin byder på en lang eftersmag, som er lækker frisk og mineralsk. Det bliver ikke bedre til prisen.

Bedste Eksklusive Hvidvin: Little Beauty Limited Edition Sauvignon Blanc 2022

Little Beautys Sauvignon Blanc kommer fra små vinmarker, og der er derfor kælet for detaljen i denne vin. Vinmarkerne ligget helt perfekt, for foden af de New Zealandske alper, hvor det reneste vand render ned fra bjergene og giver vinstokkene den nødvendige næring. Vinen har dejlige aromatiske noter af helt frisk åbnede sukkerærter. Den bliver suppleret af noter af honningmelon, hvide ferskner og passionsfrugt. Virkelig nogle gode noter til næsen, som kun giver en lyst til at tage stor læskende tår af vinen. I munden vil man fornemme noter af grapefrugt, passionsfrugt og ikke mindst ribs. En intens smagsoplevelse med en tør afslutning.

Bedste Hvidvin på Budget: Peter Bott Riesling

Det kan være svært at få den fantastiske lave pris til at hænge sammen med den skønne, lyse og letdrikkelige favorithvidvin, der gemmer sig bag Peter Bott-etiketten. Det er nemlig altid en fornøjelse at nyde et glas Peter Bott Riesling. Den har en god balance mellem tørhed og sødme, som gør, at langt de fleste hvidvinselskere vender tilbage til denne riesling igen og igen. Duft og betragt den. I det øjeblik du åbner flasken, mødes du af en frisk, perlende duft af frugtig citrus. Når du skænker hvidvinen, fyldes dit dertil fundne hvidvinsglas med en riesling af stærk statur. Farven er lys med lette grønlige nuancer.

Bedste Elegante Hvidvin: Markus Schneider Kaitui Sauvignon Blanc 2022

Markus Schneider Kaitui Sauvignon Blanc 2022 er en new zealandsk inspireret vin. Den springer livligt frem på tungen med en intens buket af tropiske frugter og friske blomster. Aromaer af passionsfrugt og lime balanceres elegant af noter af hvide blomster og et strejf af græs. Smagen er rig på frugt og subtil mineralitet, og en silkeblød tekstur indrammer vinen og fører til en langvarende og forfriskende finish. Denne vin er den perfekte ledsager til lette sommerretter, skaldyr og grillede grøntsager.

Bedste Fadlagret Hvidvin: Pio Cesare L’Altro Chardonnay 2022

Er du til lækker cremet hvidvin med masser af fad? Så er Pio Cesares Chardonnay din bedste ven. Aromaer af modne tropiske frugter såsom ananas, mango og citrusnoter og grapefrugt dominerer. Disse frugtaromaer suppleres af antydninger af vanilje, ristet egetræ og et strejf af smør, der tilføjer dybde og kompleksitet til vinen.
Vinen byder på en fyldig smag med en cremet og fløjlsblød tekstur. Den modne tropiske frugtsmag fra næsen overføres til ganen, ledsaget af noter af moden pære og æble.