De 5 Bedste Flasker Bobler til Nytårsfesten

I dette blogindlæg præsenterer vi de 5 bedste flasker bobler til nytårsfesten. Vi har valgt noget i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag og budget. Så om du er på udkig efter en klassisk champagne, en frugtig Asti eller andet mousserende, finder du helt sikkert noget i vores udvalg.

De mest eksklusive bobler: Dom Pérignon Brut 2013

Vi starter hårdt ud med verdens nok mest velkendte Champagne. Siden 1930'erne har "Dom P" imponeret vinelskere verden over, og denne vintage 2013 er ingen undtagelse. Champagnen bliver kun lavet de bedste år, og 2013 er således den nyeste på markedet. Med over 2000 anmeldelser og en vurdering på 4,5 stjerner fra Vivino kan du være sikker på en smagfuld og lækker oplevelse.

De klassiske bobler: EPC Blanc de Blancs Nature

EPC er et moderne Champagnehus, det bliver drevet af Edouard, en af Champagnes yngste CEO's. Dette betyder at hele huset har et meget ungt og moderne syn på produktionen af vin. Edouard kommer dog stadig fra en vinfamilie, hvor både hans far og farfar har været vinmagere, hvilket gør at vinen flyder i hans blod - og det har således været en passion for ham altid.

Bobler på budget: Asti Spumante Contessa Annalisa DOCG

Asti er en lækker, sød mousserende, der leverer en imponerende værdi. Vinen har DOCG-status, som er den højeste betegnelse for italienske vine. Det betyder, at vinen skal opfylde strenge produktions- og kvalitetsstandarder for at komme i betragtning til netop dette. Er du til lidt sødere bobler vil du elske den her.

Bobler til velkomstdrinken: Cantina Produttori di Valdobbiadene Ca'Val Prosecco Extra Dry

Denne lette og imødekommende Prosecco er det perfekte valg som velkomstdrink, hvor den kan drikkes både for sig eller blandes i en festlig drink. Den tørre smag passer på bedste vis i en Aperol Spritz, Hyldeblomst Gin Fizz, eller din egen favorit. Den lille flaskestørrelse gør at man undgår at hælde en halv flaske ud dagen efter - eller at alle får deres egen lille flaske bobler.

De søde bobler: Baglietti No. 5 Moscato Vino Spumante Dolce

Moscato er jo en alment kendt drue, og den er som udgangspunkt altid umådelig let-drikkelig. Den er meget sød, og minder et eller andet sted nærmere om en god cider eller lignende, end en faktisk vin. Alkoholprocenten ligger da også nærmere dette, men ikke desto mindre er det nu engang en vin - og den er bare god. 

Så der har du det - fem fantastiske flasker bobler , der vil gøre dit nytår til en uforglemmelig oplevelse. Hver vin bringer sin egen unikke karakter til bordet. Så skænk et glas til dig selv og dine gæster, og nyd aftenen velvidende at du har fundet den helt rigtige flaske.