Bedste Rødvin på Budget: Caruso Vino Rosso Semidolce

Vi har her en italiensk crowdpleaser, der ikke sprænger budgetet. Caruso er en vin med en blød og frugtagtig smag, der er semi-sød. Du vil bemærke aromaer af frugter som kirsebær og blommer samt en let krydret note. Smagen er forfriskende og behagelig med en balanceret sødme og bløde tanniner. Denne vin passer perfekt til alt fra pasta og pizza til burger og grillmad.

Bedste Value-for-Money:   Primitivo Susumaniello Salento Boccantino 2021

Du får ikke bedre value end med vores best-seller, Boccantino. Smag på den, og nyd de krydrede nuancer af solmodne røde frugter, duftende sommerblomster og anis. Derudover får Boccantinoen sine silkebløde tanniner og vidunderlige noter af egetræ, peber og vanilje fra seks måneders lagring på egetræsfade, hvilket virkelig giver primitivo-druen mulighed for at udvikle sig i smag og aroma.

Valdrinal Rødvin Valdrinal 24 Reserva 2018

Bedste Eksklusive Rødvin: Valdrinal 24 Reserva 2018

Søger du en eksklusiv rødvin, der vil imponerer selv den mest kræsne vinkender? Søg ikke længere. Valdrinal 24 Reserva fremstår flot rubinrød, lige som en Tempranillo skal. Duften byder på sorte, modne frugter. Disse bliver på fornemmeste vis suppleret med et strejf af krydderi og balsamico, der tilføjer kompleksitet til vinen. Smagen fremhæver også mørke bær  i form af brombær og sorte kirsebær, mens der også er strejf af eg og vanilje. Modne tanniner med en god og vigtig mængde frugt, efterlader en lang eftersmag. En vin der giver lyst til endnu et glas.

Villa Maria Estate Rødvin Villa Maria Estate Private Bin Pinot Noir 2019

Bedste Elegante Rødvin: Villa Maria Estate Private Bin Pinot Noir 2019

Det er lykkedes Villa Maria, at få Pinot Noir druen til at yde sit ypperste - noget, som kan være vanvittigt svært. Denne vin er resultatet heraf, og den er helt igennem fantastisk! Huset er New Zealands mest præmieret vineri, og i 2020 blev de igen kåret som New Zealands "Most Admired Wine Brand". Vinen har noter af kirsebær, jordbær, krydderier og jordlige nuancer. Perfekt til et lækkert stykke kød.

Chateau La Tour de Chollet Rødvin Chateau La Tour de Chollet Cuvee Prestige 2014

Bedste Power Rødvin: Chateau La Tour de Chollet Cuvee Prestige 2014

Er du til kraftige rødvine fuld af power og smag? Kongevinen fra La Tour de Chollet er lige noget for dig. Vinen bærer navnet Cuvee Prestige, og den har fortjent det! Cuvée Prestige betyder at det er husets bedste blanding. Det lækre blend af Cabernet Sauvignon og Merlot fra Bordeaux er en sand fornøjelse! Vinen er rund og kraftfuld med et blødt tannin-angreb. I duften udmønter dette sig i et en blanding af sort og rød frugt med lette krydderier og en masse ege-noter. Smagen er fyldig og blød på samme tid med masser af sort frugt suppleret af peber, vanilje og lakrids. Et utroligt lækkert glas!