Tilføjet til kurv

Plakater
Tilføj 6 fl. eller for 350 kr, og få fri fragt!

Lær noget fra bloggen!

Vi er altid klar til at hjælpe!

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke må sælges til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er 18 år eller ældre.

Kundecenter

Kan jeg lave ændringer i min ordre?

For at vi kan tilbyde dig den bedst mulige pris, er vores lager og opfyldelsessystemer fuldstændigt automatiseret.
Dette betyder, at i det øjeblik din ordre er placeret, begynder hjulene at dreje, hvilket gør at vi ikke altid kan nå, at lave ændringer. I nogle tilfælde kan vi dog godt, men supporten har lukket i weekenderne, så husk altid at dobbelttjekke din ordre og dine oplysninger, inden du betaler!
 1. Adresseændring
 • Har du skrevet forkert adresse, glemt at indtaste husnummeret eller andet, så skriv til support@densidsteflaske.dk. Så vil vi gøre alt for, at kunne hjælpe dig med, at ændre det til det rigtige. Vi kan stadig nå det, hvis din ordre endnu ikke er færdigbehandlet eller sendt afsted
  • OBS! Hvis du har valgt levering med Burd, så kan du faktisk selv ændre det, hvis ordren har forladt vores lager. Idet vi har pakket ordren, så modtager du en mail, hvori du kan ændre leveringsadressen via linket i mailen. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du har bestilt mere end én kasse, så modtager du en mail for hver forsendelse, og det skal derfor ændres i hver mail.
  • Har du bestilt levering med Xpressen, så kan du ringe til dem på 70 70 77 95, hvis ordren er færdigbehandlet/sendt fra os.
  • Har du derimod bestilt levering med DAO SHOP, så er det desværre ikke muligt, at ændre pakkeshoppen, når ordren er færdigbehandlet hos os. Deres system fastlåser oplysningerne, når de modtager dem.
 • Forsendelsesmetode
  • Har vi endnu ikke behandlet din ordre, så er det stadig muligt, at ændre leveringsmetoden. Du skriver bare til support@densidsteflaske.dk med dit ordrenummer, og så finder vi ud af det!
 • Tilføj/slet i ordre
  • Når du har lagt din ordre, så kan vi desværre ikke lave nogle ændringer til ordren. Vi kan ikke tilføje eller slette i ordren, så husk altid at dobbelttjekke din ordre

  Kan vi hjælpe dig med noget?

  Så skriv til os på livechatten eller send os en email.

  Start chat Send email
  100% tilfredshedsgaranti
  Hurtig & fri levering v/6 fl.
  DK's bedste netpriser
  Personlig kundeservice
  Medlemsbonus
  Få rabat på din første ordre
  Automatisk deltagelse i konkurrencer
  Notifikation om dagens vin
  ×
  Welcome Newcomer