+200.000 glade kunder
+10 mil. fl. leveret
365 dages kunde/sommelierservice
Mager fisk
En generel regel når det kommer til fisk er, at hvidvin går bedst til fisk. Til gengæld er rødvin meget svært at servere til fisk. Hvis man vil servere rødvin, skal det være med lidt tanniner. Dette er på grund af, at når tanniner og fiske olie bliver mixet, får man en meget metallisk smag, hvilket ville ødelægge både vinen og fisken.
-
-
-
Duc De Valmer Blanc De Blanc Brut
ved køb af 12+ ellers 79 kr stkFrankrig, Frankrig
Af Duc de ValmerSPAR 63%119 kr
45 kr
-
Comte De Chamberi NV
ved køb af 12+ ellers 89 kr stkSpanien, Castilla-La Mancha
Af Felix Solis AvantisSPAR 61%119 kr
47 kr
-
-
Don Luciano Airen NV
ved køb af 12+ ellers 75 kr stkSpanien, La Mancha
Af Don LucianoSPAR 63%119 kr
45 kr
-
Deinhard Sekt Pinot Noir Rosé Brut NV
ved køb af 12+ ellers 79 kr stkTyskland, Rheinhessen
Af DeinhardSPAR 67%129,95 kr
44 kr
-
-
Marcel de Normont Aligote Blanc 2023
ved køb af 12+ ellers 149 kr stkFrankrig, Bourgogne
Af Marcel de NormontSPAR 66%199 kr
69 kr
-
Deinhard Sekt Riesling Trocken NV
ved køb af 12+ ellers 79,95 kr stkTyskland, Mosel
Af DeinhardSPAR 67%129,95 kr
44 kr
-
Peñasol Tempranillo Rosé
ved køb af 12+ ellers 75 kr stkSpanien, Valdepenas
Af Felix Solis AvantisSPAR 50%89 kr
45 kr
-
Du har set 12 ud af 43 produkter
En generel regel når det kommer til fisk er, at hvidvin går bedst til fisk. Til gengæld er rødvin meget svært at servere til fisk. Hvis man vil servere rødvin, skal det være med lidt tanniner. Dette er på grund af, at når tanniner og fiske olie bliver mixet, får man en meget metallisk smag, hvilket ville ødelægge både vinen og fisken.