Mager fisk

Om kollektionen⇾
Mager fisk og vin hos Den Sidste Flaske
Produkttype
0 valgt Nulstil

Filtrer Alle filtre

Filtrer

Sorter efter

Bestsellere

Pris

Produkttype

Rating

Sorter efter

En generel regel når det kommer til fisk er, at hvidvin går bedst til fisk. Til gengæld er rødvin meget svært at servere til fisk. Hvis man vil servere rødvin, skal det være med lidt tanniner. Dette er på grund af, at når tanniner og fiske olie bliver mixet, får man en meget metallisk smag, hvilket ville ødelægge både vinen og fisken. 

Hvad er mager fisk

Magre fisk omfatter blandt andet rødspætter, torsk, gedde og tun. De kan alle tilberedes på forskellige måder og serveres med forskelligt tilbehør. Og lige præcis dét bliver en vigtig faktor for at finde den helt rigtige vin til din menu. De fleste fisk er nemlig meget smagsneutrale i sig selv. Derfor er tilberedningsmetoden og tilbehøret dét, der skal guide dig i dit valg af vin.

Forberedelse 

Mager fisk er meget nemt at tilberede. De smager fantastisk, hvis de bliver grillet eller bagt og gerne med citron og urter. Dette giver dig et fantastisk måltid. En italiensk hvidvin er et naturligt match til sådan en tilberedt fisk og vil give dig en fantastisk oplevelse. 

Vin lavet på Pinot Grigio fungerer også godt, da de har en citron aroma i sig, hvilket komplimentere fisken rigtig godt. Man kan også servere en hvidvin lavet på Sicily eller Sardinia, da disse vine har en frisk, saltet smag, som gør sig fantastisk til fisk som bare er blevet grillet. 

Vin til mager fisk hos Den Sidste Flaske

Hos Den Sidste Flaske har vi et stort udvalg af vine, der passer godt sammen med mager fisk. Af hvidvine kan du med fordel kigge på Al Fresco Blanc, Corte del Golfo Falanghina Irpinia, Villa Maria Estate Private Bin Sauvignon Blanc og Hans Herzog Chardonnay. De er alle rigtig gode bud på vine, der komplimenterer den magre fisk godt.

Er du mere til rosé? Så prøv at kigge nærmere på Studio by Miraval Mediterranée Rosé, Binigrau B Rosat og August Kesseler The Daily August Rosé. De kan noget særligt på hver deres måde. 

Skal der være fest? Og vil du gerne servere lidt livlige bobler til din magre fisk? Skal du helt klart prøve Pata Negra Cava Semi Seco, Jaume Serra Cava Rosado Ice eller EPC Blanc de Blancs Brut.