Mager fisk
Om kollektionen ⇾
En generel regel når det kommer til fisk er, at hvidvin går bedst til fisk. Til gengæld er rødvin meget svært at servere til fisk. Hvis man vil servere rødvin, skal det være med lidt tanniner. Dette er på grund af, at når tanniner og fiske olie bliver mixet, får man en meget metallisk smag, hvilket ville ødelægge både vinen og fisken.
Læs mere
-
-
-
Petillant Don Justo Blanc Brut NV
Italien, Castilla y LeónAf López MorenasSPAR 42%119 kr
69 kr
-
Comte De Chamberi NV
Spanien, Castilla-La ManchaAf Felix Solis AvantisSPAR 25%119 kr
89 kr
-
Duc De Valmer Blanc De Blanc Brut
Frankrig, FrankrigAf Duc de ValmerSPAR 42%119 kr
69 kr
-
-
Du har set 12 ud af 50 produkter
En generel regel når det kommer til fisk er, at hvidvin går bedst til fisk. Til gengæld er rødvin meget svært at servere til fisk. Hvis man vil servere rødvin, skal det være med lidt tanniner. Dette er på grund af, at når tanniner og fiske olie bliver mixet, får man en meget metallisk smag, hvilket ville ødelægge både vinen og fisken.