Tilføjet til kurv

Plakater
Tilføj 6 fl. eller for 350 kr, og få fri fragt!

Lær noget fra bloggen!

Vi er altid klar til at hjælpe!

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke må sælges til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er 18 år eller ældre.

Kundecenter

Problemer med levering

Vi gør altid vores bedste, men vi er kun mennesker - så nogle gange kan der ske en fejl, enten hos os eller hos fragtmanden.
Læs her, hvad du skal gøre, hvis uheldet har været ude:
 1. Jeg har modtaget forkert vin
 • Hvis du har modtaget forkert vin, så beklager vi meget. Det går hurtigt på lageret, og ind imellem sker der en pakkefejl. Sørg altid for, at skrive til os så snart, at du har konstateret at du har modtaget noget forkert vin. Du skriver til os på support@densidsteflaske.dk. Medsend billeder af, hvad du har modtaget og skriv som minimum dit ordrenummer - så kan vi finde alle dine oplysninger, og vi kan hurtigere hjælpe dig videre, og få rettet op på fejlen. Billederne bruges udelukkende som intern dokumentation.
 • Jeg har kun fået en delvis levering
  • Har du ikke fået hele din ordre? Så skriv til os på support@densidsteflaske.dk. Medsend billeder af, hvad du har modtaget - både af selve flaskerne og kassen/kasserne, hvor vi kan se forsendelsesnummeret under stregkoden. Skriv også dit ordrenummer, så vi kan finde alle dine oplysninger, og hurtigt hjælpe dig videre og rette op på fejlen. Billederne bruges udelukkende som intern dokumentation.
 • Jeg har ikke modtaget min vin
  • Hvis du mod vores forventning ikke har modtaget din ordre rettidigt, så kontakt os på support@densidsteflaske.dk. Send gerne en mail med dit ordrenummer. Så får vi undersøgt sagen nærmere, og kontaktet rette vedkommende, så vi kan undersøge, hvad der er gået galt.

  Kan vi hjælpe dig med noget?

  Så skriv til os på livechatten eller send os en email.

  Start chat Send email
  100% tilfredshedsgaranti
  Hurtig & fri levering v/6 fl.
  DK's bedste netpriser
  Personlig kundeservice
  Medlemsbonus
  Få rabat på din første ordre
  Automatisk deltagelse i konkurrencer
  Notifikation om dagens vin
  ×
  Welcome Newcomer