11 måder at smugle din sprut på

11 måder at smugle din sprut på

I flyvemaskinen. Sportsbegivenheder. Biografer. Koncerter. Talentshows. Forelæsninger. Mormon bryllupper. You name it, der er 1000-steder man gerne vil nyde sin gode vin! Og alligevel, på trods af såkaldte "regler", står du ofte overfor hårde begrænsninger når du vil medbringe din helt egen booze aka lækre flaske vin.

Det er nitten, ikke? Men bare rolig... Heldigvis lever vi i en verden fyldt af kreative iværksættere som tænker på alt, som også gælder nogle geniale måder at smugle ens sprut på! 

Vinposen

Her er den perfekte løsning til den stilbevidste kvinde, der leder efter den ultimative lavmælte måde at transportere sin "juice" på. Vinposen indeholder en skjult pose, som du kan fylde op med din foretrukne drik - den har endda en diskret tud. Alvorlige fashionistas burde tjekke op på denne side

Hvis boho-chic er the way to go for dig, kan du se på dette farverige tilbud af ikke almindelige varer; og for et bredere udvalg, farver og mønstre, tjek denne hjemmeside. 

Sprut BH

Alle de smarte måde at smugle sprut på er nærmest forbeholdt kvinder, ikke fair! Den er tilgængelig på Amazon, og selvom de ikke har den bedste rating (ser ud til at være tilbøjelig til at lække), er anmeldelserne alene værd at tjekke ud. Hehehe... Tjek dem her

Underbokser med "plads" til det vigtige.

Bestemt ikke et godt valg til den beskedne smugler. Hahaha... Det samme gælder for alle der prøver at gå ned af trapper eller dem der planlægger en ordentlig tur på dansegulvet. Det er også vigtigt at huske at alt hvad du ligger "dernede" varmes RIMELIG hurtigt op... Især efter en god gardin aften. Ikke godt for vinen. Du kan finde "Stashitware" på Amazon.

Flaskeslipset

Hos Den Sidste Flaske er at drikke på jobbet, en del af jobbet. Men hvad gør du, når dit kontor rynker overfor sådan en opførsel? Måske skal der endelig ske lidt i den sektor hos dig og på din kontorplads. En masse farver at vælge imellem og super nemt at gemme, til møder eller i kantinen. Se slipsene her 

 

Tørklædet, rigtig smart

Man skulle tro det var de som stod bag slipset, men her er der et produkt til kvinder, som bare er smart. Det er tilgængeligt i et par forskellige farver og mønstre på hjemmesiden. Se og køb her på amazon.

Skyd det i druerne

Ideen om at injicere gæret druesaft det samme sted som det kommer fra - lyder som en rimelig dårlig idé. Men hey! Lad os være ærlige, for hvem har tålmodigheden til at injicere druer en efter en, milliliter for milliliter... Ingen. Men er  er du hardcore og har tiden - kan man faktisk godt.

"Shambooze" - flasken

Det her ser helt legitimt ud -altså, i den rigtige kontekst. Jeg anbefaler ikke at tage flasken med til næste FCK-BRØNDBY kamp, medmindre du sveder så meget at du bare MÅ vaske håret med shampoo eller hvad der nu ender i flasken...  Tilgængæld fungerer det super på dit næste krydstogt. Bonuspoint for det “fabriksforseglede” stykke skum under hætten, hvilket reducerer hemmeligs-faktoren markant. Køb her.

 

Den forklædte hårbørste

Smid den i din vinpung double op på sjov. I modsætning til nogle af de andre forklædte produkter, fungerer det her faktisk som en hårbørste. Bonus: Du får to produkter til prisen for en. Køb din børste her.

Solcreme


En anden god mulighed til krydstogtsgæsterne. Når de spørger hvorfor du stiger ombord på skibet 2 kasser solcreme, at du virkelig er ømsindig overfor de skarpe solstråler. Der er mange muligheder til rådighed for omkring 50kr på Amazon. Du kan self også bruge gamle solcremes tuber, men de smager sgu' nok lidt af efterladt kokos. Se her!

Kikkertflasken

Skal du kigge på fugle i zoo hvor alkohol ikke er tilladt? Det skal du 100%! Når du infiltrerer tror de fleste sikkert, at du er fuldkommen vanvittig... Specielt når de ser du bruger din kikkert med munden. Men det er ligemeget, for i længden får du meget bedre syn end dem! Bare husk at fortæl dine venner at der er sprut i din kikkert, der er ingen der vil have hverken vin eller værre i øjet! Køb her

 

Sprut baguette

Du har ingen af ovenstående løsninger? Bare rolig, jeg har din ryk. Stop ved et bageri og find det største brød med skarp skorpe, hul det ud, og pres hele molevitten ind i brødet.