Provence, sporbarhed, erfaring

Glæd dig til store, frugtige og aromatiske paletter ledsaget af den smukkeste mineralitet. En delikat balance i et suspenderet øjeblik.

Himlen bliver rosaguld, duggens friskhed forsvinder, imens temperaturen stiger. Cikader synger deres kss kss kss, præget af det skvulpende hav.

En ny dag gryer i Provence, stadig midt imellem natteeufori og sommermorgenfred, i denne ændrede tilstand, en tilstand væk fra tiden åbner muligheder.

Midt i dette middelhavslandskab kærtegner vores glas vores læber, glider under vores tunge... og tiden forsvinder.

En ny dag går op for rosé. Den har klarheden af vand, renheden af guld og subtiliteten fra daggry.

Aurose, nyd et øjeblik ude af tiden.

Fantastisk rosé fra Provence

Aurose finder den bedste knowhow i rosé-mekkaet, nemlig Provence. Vinbønderne håndterer druesorterne med en ekstrem præcision for at producere vine med en krystallinsk farve, noter af frugter afbalanceret med en stor friskhed og meget lidt sukker tilsikre vinenes lethed.

Transparens hele vejen

Hver cuvée er dyrket for at bevare miljøet og dets dyrebare terroirer. Nøgleelementerne i deres sammensætning deles på hver flaske, hvilket garanterer en total sporbarhed af vinene. Et skridt mod en ansvarlig og bevidst produktion.

Grundlaget for en god rosé er også baseret på håndteringen af ​​dens druesorter. Et guldsmedeværk ledet af ønologen hos Aurose, som bruger sine sanser til at komponere afbalancerede vine, der kombinerer friskhed, frugtagtige noter og meget lidt sukker. En sporbar uddybning nævnt i fuld gennemsigtighed bag hver flaske med druernes oprindelse og specificiteterne for hver anvendt druesort.

Kunsten at dele

I ånden om at dele med fællesskabet markerer Aurose hver detalje med små sætninger, der får dig til at smile. En prop, der har noget at sige, et baglabel der afslører et ord, når det er køligt nok til at blive smagt... En invitation til at flygte fra hverdagen for en tår... eller to.

Oplevelsen

En ny dag nærmer sig rosé. Den har vandets klarhed, guldets renhed og daggryets subtilitet. Forkæl dig selv med et øjeblik ude af tid, opdag det i de fine vine fra Aurose.

Aurose, er et stemningsfuldt navn for dette lyserøde vand, der minder om daggry, et øjeblik ude af tiden med gyldne lyserøde lys. Prøv Aurose, din nye favorit rosé.