Magasinet Din Vinguide anbefaler 24 vine til julemaden

Magasinet Din Vinguide anbefaler 24 vine til julemaden

Magasinet Din Vinguide har i deres nyeste udgave #30, som udkom i denne måned lavet en anbefaling på 24 vine til julemaden. 

Vi er beæret over at de har nævnt vores egen vin import: Pinea Crianza "17" og det kan vi godt forstå, for det er en fantastisk vin.

Vi kan melde totalt udsolgt på årgangen 2017, men har heldigvis, dog i en begrænset antal liggende af årgangen 2018, KLIK HER.

Priser

Pinea Crianza "17" har høstet mange rosende anbefalinger både fra James Suckling, Vivino, Wine Spectator og ikke mindst har de vundet flere guld medajler.

Priser

  • Decanter World Wine Awards Guld
  • Concours Mondial de Bruxelles Guld
  • China Wine & Spirits Award Guld
  • Mundus Vini Guld
   

Pinea by 17

Oplev det højeste potentiale af Tempranillo druen i denne lækre rødvin fra Ribera del Duero Spaniens stjerne når det kommer til vin.

Århundredes gamle teknikker og en stor respekt for naturen og landet er hemmeligheden bag det succesfulde vinhus Pinea. Disse ting er ifølge dem selv hele grunden til deres fantastiske vines overlegne balance og kompleksitet. 

Pinea var en ide der kom til 2 venner, da de snakkede sammen en dag. De ville bruge de fantastiske vinmuligheder, der var i Ribera del Duero, til at skabe en af verdens bedste vine. Det gjorde de og er i dag rigtig godt på vej. For at sikre sig at kunne skabe en god kvalitets vin, har de hyret Issac Fernandez, en af Spaniens nok bedste vinmagere. 

Pinea

Alle druer bliver transporteret i små kurve for at undgå nogen form for interferens med druerne. Alle druerne bliver derefter udvalgt nøje og afstilkningen foregår i hånden. Dette sikrer den højeste kvalitet af druer muligt. Vinen lagrer 20 måneder i franske og amerikanske egetønder. 

En flot vin med dybe violette og rubin farver. En kompleks vin, med frugtige aromaer, frisk og glad vin, med fine toner af vanilje og skovbær. En elegant oplevelse for ganen, som giver nye smage som man drikker den. En syre der bliver godt komplimenteret af en mineral base. Sorte frugter i en balanceret vin med god struktur. 

Vin

"Mørk og meget intens i duften. Koncentreret og moderne Ribera del Duero med masser af fad og ekstraktion. Flot intensitet - en vin, der vil og kan meget. Hænger ved i længden. Alk.: 15%" - Din Vinguide

Vi vil anbefale at servere denne rødvin ved en temperatur på 16-19°C. 

Smagsoplevelser

Smagsoplevelser