Tilføjet til kurv

Black Friday
Tilføj 6 fl. eller for 350 kr, og få fri fragt!

Lær noget fra bloggen!

Vi er altid klar til at hjælpe!

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke må sælges til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er 18 år eller ældre.

Vinbetegnelser

Hvad betyder kabinett?
Hvad betyder kosher vin?
Hvad betyder usvovlet?
Hvad betyder sulfitter?
Hvad betyder aftapning af producenter?
Hvad betyder DOCG?
Hvad betyder DOC?
Hvad betyder DO?
Hvad betyder DOP?
Hvad betyder AOP?
Hvad betyder IGP?
Hvad betyder Gran Reserva?
Hvad betyder Reserva?
Hvad betyder Riserva?
Hvad betyder Reserve?
Hvad betyder DAC?
Hvad betyder ”straw wine”?
Hvad betyder Ausbruch?
Hvad betyder Eiswein?
Hvad betyder Trockenbeerenauslese?
Hvad betyder Beerenauslese?
Hvad betyder Auslese?
Hvad betyder Spätlese?
Hvad betyder prädikat?
Hvad betyder QbA?
Hvad betyder sød og halvsød?
Hvad betyder feinherb og lieblich?
Hvad betyder semi-dry?
Hvad er forskellen mellem ”dry” og ”brut” med mousserende vin?
Hvad betyder dry?
Hvad er oprindelsesprincippet?
Hvilke oplysninger indeholder et vin-label?

Vinbetegnelser

Hvad betyder Spätlese?

Spätlese er den anden af seks forskellige pointgivende niveauer i Tysklands kvalitetssystem. Druerne i en Spätlese vin skal have en skalvægt på mindst 76-90 grader Oechsle, alt efter dyrkelsesområdet. Udover dette skal vinen imødekomme visse standarder i kvalitetsvin kategorien. Spätlese kan ældes i alle smagsnuancer fra tør til halvsød. Druerne må ikke på noget tidspunkt have været inficeret af svampen Botrytis cinerea. 

I Østrig skal fuldt modne druerne for vine med Spätlese status have en mindste skalvægt på 19 grader KMW. Spätlese vine bliver i Østrig altid produceret med resterende sukker.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Så skriv til os på livechatten eller send os en email.

Start chat Send email
100% tilfredshedsgaranti
Hurtig & fri levering v/6 fl.
DK's bedste netpriser
Personlig kundeservice
Medlemsbonus
Få rabat på din første ordre
Automatisk deltagelse i konkurrencer
Notifikation om dagens vin
×
Welcome Newcomer