Bedste Value-for-Money:   August Kesseler "The Daily August" Pinot Noir Rosé 2022

Søger du efter den bedste rosé-deal lige nu? Så er du landet det helt rigtige sted. Kesselers Daily August er vores bedst sælgende vin gennem tiden, og den smager også bare hammer godt. Frisk kirsebær, blomster og hindbær er essensen i denne flaske, der følges op af mineralske noter i næsen. Dens friske røde kirsebær- og hindbærsmag er den perfekte ledsager til lette retter, fisk/skaldyr og lyst kød, f.eks. fjerkræ. Kan også nydes bare for sig. God fornøjelse!

Bedste Eksklusive Rosévin: Domaine Ott BY.OTT Rosé 2021

Er kun det bedste godt nok? Domaine Ott leverer uovertruffen kvalitet ned til mindste detalje. BY.OTT bliver afstilket og gennemgår en skånsom masning. Herefter får druerne lov til, at ligge i tanken natten over inden skindet og kernerne bliver presset fra. Vinen har den klassiske, blanke rød-orange farve, og i duften finder du noter af bl.a. hvid fersken, abrikos og passionsfrugt. Det er en sprød og elegant vin, som kan gøre dagen lige det bedre - især hvis du nyder den på terrassen i den varme solskin. 

Bedste Rosévin på Budget: Peñasol Tempranillo Rosé

Her har vi en virkelig velsmagende rosévin, der ikke sprænger budgettet - vin skal nemlig være for alle. Roséen byder på en forfriskende og aromatisk oplevelse. Ved første duft fornemmes en let og indbydende aroma af jordbær og kirsebær. Smagen er frugtagtig og saftig med noter af modne hindbær og friske citrusfrugter. Vinen har en medium krop og en behagelig syre, der bidrager til dens livlige karakter. Den afsluttes med en ren og vedvarende finish, der inviterer til endnu et glas.

Aurose Rosé Aurose Bain de midi IGP Méditerranée 2021

Bedste økologiske Rosévin: Aurose Bain de midi IGP Méditerranée 2022

Hvis bæredygtighed og økologi tiltaler dig, eller hvis bare du vil nyde et utroligt lækkert glas rosévin med god samvittighed, er Aurose lige noget for dig. Bag rosévinens smukke og elegante ydre gemmer sig sarte lyserøde dråber, der lever op til alle løfter med friskhed og en smag, der ligger længe i ganen. Den repræsenterer nemlig den perfekte symbiose af sine fire druesorter. Grenache noir bringer sine krydrede aromaer og en silkeblød mundfornemmelse; syrah, dens frugtagtige noter; cinsault, dens finesse og caladoc, dens blomsternoter. 

Bedste Mousserende Rosévin: Baglietti Moscato Rosé No. 6

Det er svært at slå kombinationen af bobler og rosé. Baglietti No. 6 forener på bedste vis de to typer. Vinen smager af søde, røde bær, urter, citrus og "kærlighedsfrugt" (lychee) - en kombination, der forkæler ganen og ikke giver dig lyst til andet end endnu en tår. Vinen er absolut perfekt, og er nok den største "pleaser" vi har i vores sortiment lige nu - ikke noget surt eller bittert, som andre vine kan have over sig. Simpelthen ren og skær nydelse.