1. Pfaffl Austrian Elder Sauvignon Blanc 2022

En imponerede Sauvignon Blanc, der imponerer med sin flotte farve, aroma og smag. Noter af hyldeblomst, grønne æbler og citrusfrugter udfolder sig i både duft og smag. Den perfekte ledsager til til sensommerens dejlige stunder.

2. Latentia 90 Novantaceppi Moscato 2020

Denne italienske vin byder på vidunderligt udtryksfulde noter af fersken, mirabeller, appelsiner og pink grapefrugt i glasset. Novantaceppi Moscato har en en silkeblød mundfølelse, uden at det går på kompromis med friskheden. I afslutningen imponerer denne ungdommelige vin fra Apulien med en god længde. Perfekt til skaldry, vegetarisk eller som aperitif.

3. House of Smith Vino Sangiovese Rose 2020

Vino Rosé Sangiovese 2020, lavet af Charles Smith, er en amerikansk rosevin, der indfanger essensen af en unik vinårgang i Washington State. Denne vin er frisk, lækker og tilfredsstillende. Smagen af guava, abrikos og kaprifolie danser vildt rundt på ganen. Grapefrugt, vandmelon og appelsinfløde afrunder oplevelsen på en overdådig måde. Denne rosevin er perfekt til at nyde på en varm sommerdag eller som en elegant ledsager til lette retter, skaldyr eller salater.

4. Smagsrejse til hvidvinens verden

Vores Hvidvinsbasker kender du. Hvidvinsbaskeren er en kasse med seks forskellige hvidvine fra forskellige druesorter og områder i verden, så der altid er noget for enhver smag. Så om du foretrækker den frugtagtige og lette hvidvin eller den fyldige og aromatiske, vil Hvidvinsbasker Kassen ikke skuffe.

Prøv kassen lige her og modtag hele 12 flasker.

Hvidvinsbasker Kassen — 549,00 kr

5. Brancatelli Amore Rosso Toscana 2018

Vi har her fat i en frisk og frugtig økologisk rødvin fra Brancatelli. Vingården bliver styret af Giuseppe Brancatelli, som er en fantastisk vinmager. Vinen har en dyb rød farve, med en skarp lilla nuance. En kompleks aroma, som kendetegnes ved noter af både kakao og kaffe. Du vil også møde noter af blåbær og kirsebær på ganen. Smagen er utrolig frisk og frugtagtig, med et blødt touch og en lang finish.