Tilføjet til kurv

Plakater
Tilføj 6 fl. eller for 350 kr, og få fri fragt!

Lær noget fra bloggen!

Vi er altid klar til at hjælpe!

Denne hjemmeside indeholder produkter og varer der ikke må sælges til personer under 18 år. Bekræft venligst at du er 18 år eller ældre.

Kundecenter

Hvad sker der, hvis min vin er dårlig eller mangelfuld?

 Arghh! Vi hader, når dette sker. Og vi forstår, hvor skuffende det kan være. Desværre er vin et naturligt produkt, og det kan betyde, at ting lejlighedsvis går galt eller glider gennem revnerne. Sådan er det bare med vin.
Derfor har vi en 100% tilfredsgaranti. Det betyder, at vi altid gør det der er bedst for dig! Et lækkert gavekort eller eventuelt at refundere som betalt :-)
Hvis du tror, at der er en fejl i din vin, at der noget galt med flasken, eller hvis du simpelthen bare ikke kan lide den, så fortæl os det ved at sende os en e-mail på support@densidsteflaske.dk, så ordner vi det hele ASAP.
Det eneste vi kræver såfremt vinen ikke var tilfredsstillende - er at du sætter proppen i vinen og sender den retur til os med indhold. Vi skal validere flasken, og vi dækker naturligvis fragten!
Du er selvfølgelig også velkommen til, at sende flasken retur til os, hvis vinen ikke falder i din smag - smag er jo meget individuelt. Her skal du dog være opmærksom på, at fragten vil blive fratrukket beløbet.
Bemærk: Vi kan ikke udøve denne service, hvis vinene er hældt ud, drukket eller smidt ud. Vi skal have dem tilbage for validering med indhold.
Da vi ikke kan garantere for vores kunders opbevaring af vine, kan vi kun tilbyde denne form for service i 90 dage.

Kan vi hjælpe dig med noget?

Så skriv til os på livechatten eller send os en email.

Start chat Send email
100% tilfredshedsgaranti
Hurtig & fri levering v/6 fl.
DK's bedste netpriser
Personlig kundeservice
Medlemsbonus
Få rabat på din første ordre
Automatisk deltagelse i konkurrencer
Notifikation om dagens vin
×
Welcome Newcomer