Røget/saltet kød

Alle filtre
Ryd alle
Fremhævet
  • emblem

    Peter Bott Riesling

    Bestseller 🏆
    Tyskland, Rheinhessen
    Af Peter Bott

    Riesling

    45 kr

    119 kr

    SPAR 62%
    ved køb af 6+ ellers 89 kr stk
  • emblem

    Peter Bott Rosé

    Bestseller 🏆
    Tyskland, Rheinhessen
    Af Peter Bott

    Riesling, Pinot Gris, Sauvignon Blanc

    45 kr

    99 kr

    SPAR 55%
    ved køb af 6+ ellers 85 kr stk
  • 62 kr

    109 kr

    SPAR 43%
    ved køb af 6+ ellers 85 kr stk
  • Gran Livenza Cava Brut

    Spanien, Catalonien
    Af Jaume Serra

    Xarel-lo, Macabeo, Paralleda

    75 kr

    119 kr

    SPAR 37%
    ved køb af 6+ ellers 99 kr stk
  • Gran Livenza Cava Semi Seco

    Spanien, Catalonien
    Af Jaume Serra

    Xarel-lo, Paralleda, Macabeo

    89,95 kr

    119 kr

    SPAR 24%
    ved køb af 6+ ellers 109 kr stk
  • emblem
    emblem

    Jaume Serra Cava Cuvee Especial Ice

    Spanien, Catalonien
    Af Jaume Serra

    Xarel-lo, Macabeo, Paralleda

    64,59 kr

    99 kr

    SPAR 35%
    ved køb af 6+ ellers 95 kr stk
  • Marcel de Normont Macon-Villages Blanc 2023

    Enganskup ⏳
    Frankrig, Bourgogne

    Af Marcel de Normont

    Chardonnay

    99,95 kr

    169 kr

    SPAR 41%
    ved køb af 6+ ellers 159 kr stk
  • SELECTA Vino Rosado 2022

    Enganskup ⏳
    Ny! 🎉
    Spanien, Penedès

    Af Selecta

    Tempranillo

    49,95 kr

    99,95 kr

    SPAR 50%
    ved køb af 6+ ellers 79,95 kr stk
  • 82 kr

    139 kr

    SPAR 41%
    ved køb af 6+ ellers 109 kr stk
  • 88 kr

    149 kr

    SPAR 41%
    ved køb af 6+ ellers 109 kr stk
  • Mönchhof Riesling Fruchtig 2021

    14 tilbage

    Få tilbage ⏳
    Tyskland, Mosel
    Af Mönchof

    Riesling

    109 kr

    ved køb af 6+ ellers 149 kr stk
  • 99,95 kr

    139 kr

    SPAR 28%
    ved køb af 6+ ellers 125 kr stk

Du har set 12 ud af 46 produkter

Vi har allerede en guide for diverse typer af kød, men konceptet i røget eller saltet kød, fortjener alligevel en kort gennemgang. Enten røget og saltet kød får en betydeligt anderledes smag, og kombineres også til tider - dog ikke helt så meget længere som før i tiden. For at opveje dette, skal man naturligvis også have en anden vin.