Prisgaranti

Vi har prisgaranti på alle produkter! Du er sikker på at få Danmarks bedste pris på nettet!

Vi ønsker at tilbyde dig den bedste pris på markedet. For at sikre dette har vi nogle simple krav, som prisen skal opfylde for at vi kan matche den:

 1. Varen skal være på lager hos den webshop, vi skal matche (Vi matcher kun fysiske butikker, hvis du selv afhenter din ordre).
 2. Vores prisgaranti omfatter kun varer, der er omfattet af danske regler for moms, told, afgifter, garanti og forbrugerbeskyttelse. Dette betyder, at udenlandske hjemmesider, der er uden for danske regler, ikke er omfattet af vores prisgaranti.
 3. Prisgarantien gælder ikke for varer, der kræver medlemskab til f.eks. en vinklub eller anden form for betalende adgang til tilbuddet.
 4. Du bedes fremvise dokumentation for den pris, du har fundet, f.eks. i form af et link.
 5. Prisgarantien gælder kun for varer, der er tilgængelige her og nu, og gælder derfor ikke for specialtilbud som "begrænset antal", "begrænset periode", "kø-tilbud", "Black Friday" og lignende.
 6. Vi matcher prisen på den vare, du har fundet i en anden butik, inklusive levering.
 7. Hvis prisen på varen inkluderer fri fragt, skal værdien svare til prisen på én flaske af samme vin, før vi kan matche prisen med fri fragt. Vores pris gælder prisen ved køb af én flaske.
 8. Prisgarantien er udelukkende forbeholdt privatkunder.
 9. Gennemsnitspriser fundet via diverse applikationer som f.eks. Vivino anses ikke som gældende priser på et produkt, da de ofte ikke inkluderer logistik, afgifter, dansk moms og generelle markedsforhold. Produktet skal være tilgængeligt til køb fra en dansk webshop.
 10. Hvis du har brugt en rabatkode eller har en rabatkode, kan vi ikke matche prisen med yderligere reduktioner. Vi matcher kun konkurrentens udsalgspris.
 11. For at købe varen til den lavere pris, du har set i en anden butik, bedes du kontakte vores kundeservice på support@densidsteflaske.dk inden du afgiver din ordre. Du bedes medsende dokumentation, inden vores prisgaranti kan anvendes.

Garanteret eller refunderet!

Hvis du finder varen billigere et andet sted inden for 7 dage efter afsendelsen i overensstemmelse med ovenstående betingelser, kan du naturligvis få differencen refunderet. Du bedes blot kontakte vores kundeservice på support@densidsteflaske.dk, så finder vi en løsning sammen.