Fortrydelsesret

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på Den Sidste Flaske og perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Derudover er du omfattet af vores tilfredshedsgaranti, som tilbyder en forlænget returret på hele 30 dage gældende fra fakturadato.

Fortrydelse af købet skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen til os. Returneringsomkostninger skal du selv afholde, med mindre du returnerer pga. fejl ved varen - fx vin med prop.

Inden du sender varer retur til os, er det vigtigt at der laves en aftale herom. Kontakt os derfor venligst på support@densidsteflaske.dk I mailen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt skrive dine oplysninger og ordrenummer.

Varerne skal leveres retur i samme stand som de er modtaget. Ved returhandel tilbagebetales beløbet til den konto der blev handlet med inden for 14 dage.

Retur adresse: 

Den Sidste Flaske
Lundsbjerg Industrivej 13
6200 Aabenraa

NB: Husk at du som kunde bærer ansvaret for eventuelt bortkomne eller ødelagte varer under returforsendelser og vil ikke blive refunderet hvis varen er ødelagt eller forsvundet under returforsendelsen. Vi tager ikke imod pakkeshop returpakker - det skal sendes til vores erhvervsmatrikel. Sendes de til pakkeshop tager vi et afhentningsgebyr på 100 kr.