Den Sidste Flaske Rabatkode 🍷 Få ▶︎ 75 kr ◀︎ Rabat 2024 - DSF

Brug koden "SPAR75" ved kassen og få 75 kr. i besparelse på dit første køb hos os. Ordren skal minimum være på 750,- kr, ellers vil koden IKKE virke. Obs, den kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Køb alle de bedste vine fra kendte mærker til Danmarks laveste priser🍷 Få 75 kr på dit første køb og spar på i forvejen nedsatte vine 👌

Den Sidste Flaske Rabatkoder

Hvis du mangler en rabatkode til Den Sidste Flaske er du landet det rigtige sted. På vores sociale medier (Facebook, Instagram) kan du følge os for konkurrencer, live auktioner, tilbud og meget andet. Vi har stoppet vores loyalitetsprogram, men du kan stadig benytte dine point, hvis du havde optjent dem inden programmet stoppede.

Skulle vi i øjeblikket ikke have en rabatkode til dig, er vi sikre på at vi har et godt tilbud på en vin lige for dig. Er du i tvivl om hvad der passer lige til dig? Skriv til vores søde support, der står klar til at hjælpe dig.

Hvordan får jeg fat i en rabatkode?

Det første du kan gøre, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvorefter vi sender dig en personlig kode med 75 kr. i rabat på dit første køb*. Her sender vi også løbende vores bedste tilbud, så du aldrig går glip af de største deals.

Hvordan kan jeg bruge min rabatkode?

Efter du har lagt dine ønskede produkter i kurven, fortsætter du til check-out, hvor du skal udfylde dine informationer. Ved sidste trin, hvor du udfylder betalingsoplysninger, er der et felt, hvor du kan indtaste rabatkode eller gavekort.

Kan jeg bruge rabatkoder flere gange?

Nej. Din kode er unik og vil derfor kun kunne anvendes en enkelt gang.
Kan jeg kombinere rabatkoden med gavekort eller andre rabatkoder?
Rabatkoder kan som udgangspunkt ikke kombineres med andre rabatkode, medmindre andet er angivet i din mail. Du vil til gengæld altid kunne bruge din rabatkode med et gavekort.

Kan min rabatkode blive for gammel?

Ja. Det vil altid fremgå af din mail hvor længe rabatkoden er gyldig. Hvis din kode er udløbet, kan du tjekke vores sociale medier for andre kampagner.
Min rabatkode virker ikke, hvad gør jeg?
Der kan være flere årsager til at koden ikke virker:

  • Koden kan være indtastet forkert. Der er forskel på små og store bogstaver, så det er vigtigt at du skriver koden præcist som du har fået den.
  • Der kan være restriktioner for hvilke produkter, du kan bruge koder med procenter til. Enkelte mærker eller produkter er ikke omfattet af rabatkoder. Dette er altid oplyst i mailen du modtager koden i.
  • Koden kan kun bruges én gang, så er koden allerede brugt, vil den desværre ikke virke igen.
  • Koden kan være udløbet. I din mail vil det altid fremgå hvor længe du kan anvende rabatkoden.

Kan du stadig ikke få koden til at virke, står vi klar med åbne arme i kundeservice til at hjælpe dig.

Kan jeg bruge rabatkoder på i forvejen nedsatte varer?

Ja! Vi har ingen begrænsninger, når det kommer til tilbud. Vær dog opmærksom på andre restriktioner, der kan være med koden.

Jeg har glemt at bruge min rabatkode i kassen, kan I registrere den efterfølgende?

Hvis allerede du har placeret en ordre vil du kunne kontakte kundeservice, og vi vil i de fleste tilfælde kunne give dig rabatten (inden for rimelig tid).

Hvad koster fragt og kan jeg opnå fri fragt?

Fragtprisen kommer an på dine valg angående fragtfirma og om det er til hjemmelevering eller pakkeshop. Dog vil du altid få fri fragt ved køb af 6 flasker eller mere.

Obs* Rabatkoden er betinget af at man køber minimum for 750 kr.